2010. január 28., csütörtök

JANUÁR 28 - EGY TISZTA PÁRT

Kép: a zsidók új erője

LAPSZEMLE
A JOBBIKOT KI SZÁMOLTATJA EL?

Losonczy Pál, a párt kommunikációs igazgatója a sokat látottak közé tartozik, most éppen az Andrássy u. 47-ben bérlőként jegyzett Oktogon Kft. eladásával kaszált társaival 70 ezer eurót. A Heti Válasz értesülése szerint ezzel egy brit cég szerezheti meg a belvárosi palotát, melynek áron aluli megszerzése körül korábban éppen Losonczy verte a dobot. A keszthelyi Jobbik elnököt nem sokkal később bilincsben vitték el a rendőrök ingatlancsalásért. Azaz a párt hivatalosan még a hatalom közelébe se került, de már sorra bukkannak fel a korrupciógyanús ügyek. Arról nem is beszélve, hogy a korrupciót és bűnözést ostorozó csoport valahogy 2003 óta elfelejtette pénzügyi beszámolóját közzétenni, miközben a jobbik.hu-n Szabó Gábor aláírásával megjelent közleményben kijelentették, hogy az Állami Számvevőszék vizsgálata náluk mindent rendben talált, sőt az összes párt közül ők a legtisztábbak. Az ilyen, minden valós alapot nélkülöző nyilatkozatok hetente jelennek meg a Jobbik oldalain. Az európai parlamenti választások finanszírozásáról még mindig hallgatnak. (…) Bár, a mostani ügyészségi vizsgálat nem valószínű, hogy felderíti a titkos finanszírozást, de egyre több helyről hallani az MSZP-s és orosz pénzekről.
JOBBIK ÜGYEI
Na már most, ha valaki valóban kíváncsi arra, hogy az idei január változást ígérő kacérkodása mennyire megalapozott, annak mindenek előtt a Jobbik vezetése körüli susmusra kell figyelnie, pontosabban arra, hogy az oda csatlakozott nyilvánvalóan becsületes és változást akaró százezres, keresztény magyar tömeg jogos történelmi elvárásait – majd a választások után – mennyire lesz hajlandó felvállalni valós politikai tetteiben a parlamentbe bekerült Jobbik? Ez ma a magyar belpolitika, és a kibontakozás kulcskérdése. Láttunk mi már ugyanis a karón madarat, hármat is. SZDSZ-nek hívták és minden más pártot, szervezetet, egyesületet maga alá gyűrve, mint egy buldózer úgy szidta a kommunistákat 1988/90-ben. Mindenkivel elhitette, hogy ő a kommunizmus elleni harc – vagyis a rendszerváltás – egyetlen hiteles és garantált képviselője. A magyar tömeg persze bedőlt nekik, Pozsgait leszavazták az elnökségről. És meglepő módon senkit sem zavart, hogy ügyészileg nyilvántartott maoisták, apai-anyai ágon egyként ávós szülőkkel büszkélkedő, kivétel nélkül zsidó ifjak irányítják a nemzeti jövő felé a merész, rendszerváltó pártot. Be is jutottak a parlamentbe, és úgy Horn, mint később Medgyessy- Gyurcsány-Bajnai alatt a legstabilabb koalíciós partnerei lettek a szocialistáknak. Ez volt a múlt, de vajon mi lesz a jövő, hiszen ha a Fidesznek nem lesz kétharmados többsége, gyakorlatilag ugyanolyan béna kacsa marad, mint amilyen jelenleg. Elképzelhető, hogy a Jobbik majd felajánlja a koalíciós partnerséget?
BARIKÁDRÓL
Az SZDSZ európai parlamenti választásokra készült plakátjain nyíltan hirdette a Magyar Gárdát és részben ezzel, terv szerint be is juttatta Morvai Krisztinát az EP-be. Terven kívül bejutott Balczó és a terv ellenére a már nekik is kellemetlenül gyatra Szegedi. A közös ellenség most a Fidesz, minden erővel azt kell megmutatni, hogy a Fidesz kétharmados győzelme után itt tombol majd a diktatúra, vagy éppen semmi sem változik. Mikor-hogy. A barikád című izében természetesen nagy lelkesedéssel hozták, hogy Orbán nem is találkozott Putyinnal. Ezt a szintén félresikerült hazugságot Debreczeni József találta ki bajuszfényezés közben, a Népszabadság azonnal közölte „Orbán eteti a népet” címmel, a Barikád pedig átvette. Debreczeni, amikor nyilvánvalóan tarthatatlanná vált a hazugság, bocsánatkérésszerű írásban mocskolta tovább a Fidesz elnökét.
(fuggetlenseg,részlet)