2010. január 21., csütörtök

JANUÁR 21 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

JOBBIKNAK NEM KELL FÉLNIE
A Jobbik Magyarországért Mozgalom beszámolója szerint
2004-ben 2 millió 636 ezer forint,
2005-ben ezer forint híján 2 millió forint,
2006-ban 3 millió 217 ezer forint,
2007-ben mindössze 655 ezer forint,
egy évvel később pedig 2 millió 94 ezer forint bevételt könyvelhettek el.
A párt bevétele 90 százalékát, mintegy 9 millió forintot magánszemélyek adományából kapta, költségvetése nagy részét működési kiadásokra fordította, politikai tevékenységére pedig egymillió forintot fordított az említett öt évben. A beszámolókból ugyanakkor nem derül ki, hogy kik a támogatók, a dokumentumok szerint ugyanis egyik adomány sem érte el azt az értékhatárt, amely felett közölni kell az adományozó nevét. A HVG internetes oldala a napokban közölte, hogy információik szerint a Legfőbb Ügyészség vizsgálatot indított, amiért a Jobbik 2003 óta nem készítette el kötelező pénzügyi beszámolóit. (…) Meg nem nevezett reklámpiaci szakértőkre hivatkozva a HVG százmilliós nagyságrendűre taksálta a párt 2009-es EP-választási kampányát. A tavalyi évről szóló beszámolót ugyanakkor csak tavasszal kell majd leadnia a pártnak. (MTI)
ELNÉZŐ HATÓSÁGOK
Bámulatos, hogy milyen nagyvonalúak, türelmesek és elnézőek a hatóságok, ha egy pártról, egy zsidópártról van szó. Bezzeg, ha egy magyar kisvállalkozó nem fizeti az adóját (mások tartozása miatt), akkor az adóhatóság azonnal bünteti. A hírből az is kiderül, hogy milyen gondosan állították össze a beszámolót, hogy az adományozókat ne kelljen közölni. Egy biztos, a Jobbiknak nem kell tartani semmilyen hatósági ellenőrzéstől, büntetéstől mert jelentős államérdek fűződik ahhoz, hogy a Jobbik jól szerepeljen a választásokon, hiszen itt minden a forgatókönyvek szerint bonyolódik. Ahogy 1989-ben is kész forgatókönyvek alapján hajtották igába a magyar társadalmat a kommunista jehudák. A Jobbikra a választások után nagyjából az a szerep vár, mint korábban a Miépre. Két dudás (FIDESZ-JOBBIK) ugyanis nem fér meg egy csárdában. A megkaparintott hatalmat pedig nem osztják meg a Jaffa-pártiak, az biztos.


VÉGVÁRI ŐRNAGY
Érdekes adatokat mondott Végvári József őrnagy minap a tévében. Ő volt az, aki 1989-ben, mint a III/III-as ügynökség vezetője elárulta a pártoknak hogyan semmisítik meg a kommunisták az ügynökiratok egy részét. Akkor a pesti zsidók olyan plakátokat raktak ki az országház környékére, hogy „Cirkuszos Józsit” megfenyegették, hogy lógni fog. Erről akkor a hírekben hallgattak, de lehetett látni ezeket. Ebből a fenyegetésből lett is valami. Most az egykori őrnagy elárulta, hogy máig vonatkozik rá a titoktartási kötezettség, valamint megbüntették azért, amiért elárulta az iratok megsemmítését és ezért máig sem rehabilitálták. Valójában ő volt az első, aki személyes áldozatot hozott a rendszerváltozásért. Kép: Végvári