2010. január 17., vasárnap

JANUÁR 18 – IZRAEL A BŰNÁLLAM

ELHALLGATTÁK A HÍREKBEN
Az alábbi hírt a tévékben, rádiókban elhallgatták. Valószínű, hogy az áldozatok nem zsidók voltak. Arra ne is számítsunk, hogy ezt a hírt majd a BBC vagy CNN fogja mutogatna, de az MTV-ben sem fog szerepelni.

Háremtartókat tartóztattak le Izraelben
Néhány napon belül már a második háremtartó férfit tartóztatja le az izraeli rendőrség. Csütörtökön a Tel Aviv-i Goer Raccon került rács mögé, aki zárt szekta háremében 17 nőt és mintegy 40 gyermeket tartott elzárva kommunaszerű lakásokban. A nőknek tilos volt kimenniük, csak dolgozni járhattak, és ahol szigorú szabályok és bírságok vezényelték a mindennapokat. Például 200 sékeles, vagyis tízezer forintos bírságot kellett a közös kasszába befizetnie annak az asszonynak, akit semmittevésen kaptak. A rendőrség vádjai szerint a szekta 60 éves guruja kiskorú lányokat erőszakolt meg, és rabszolgaként tartotta a nőket, akiket a Tel Aviv-i szociális hatóságok nagy szabású hadművelet keretében szabadítottak ki, mert attól tartottak, hogy kollektíven öngyilkosságot követnek el. Az újabb, második letartóztatás Jeruzsálemben történt, ahol csak három feleséget tartott háremében a zsidó vallás szabályait szigorúan követő ultraortodox guru. Itt is rengeteg gyermek érintett, és szintén kiskorúak ellen elkövetett nemi erőszak a rendőrség fő vádpontja a szektahárem 55 éves vezetője ellen. (MR)

ELHALLGATTÁK
Azt a hírt is elhallgatják, hogy maguk az izraeli lapok is politikai „gengszterizmus” az amit a török diplomatával elkövettek. Most az izraeli honvédelmi miniszter, Barak elrohant a törökökhöz és fűt-fát igért a törököknek. Hogy milyen zsarolás van a háttérben az nem tudható.
NEVETSÉGES "BIZONYÍTÉK"
Újabb kacsát röptettek föl Izraelben. A mellékelt képről azt állítják, hogy olyan cserépleletet találtak, amelyen ószövetségi szövegek vannak és nem a Kr.e.-i hatodik, hanem a tizedik századból való, Dávid-király idejéből..Amiből azt a következtetést vonták le gyorsan, hogy az ószövetséget régebben írták, mint ahogy eddig vélték. Arról nem írtak, hogy első pillantásra is az ákombákomok jobban hasonlítanak a rovásírásra mint a héber jelekre. Eddig még Izraelben semmilyen hiteles leletet nem találtak, ami zsidóktól eredt volna. Tudományos lapokban az ilyen "szenzációkat" sehol sem említik.