2010. január 26., kedd

JANUÁR 26 - HÁRY JÁNOS SZEREPÉBEN: POSTA IMRE

Kép: Vona operettcsendőrei

POSTA IMRE BESZÁLLT A KAMPÁNYBA

Posta Imrének – a nagy leleplezőnek – éppen most került a kezébe egy hamis fotó, ami egy meghívót tartalmaz Vona Gábor körülmetélésére. Ez utóbbi rituális zsidó fogalom tartalmát most nem részletezzük, elég az hozzá, hogy pár hónappal ezelőtt a Nagy Levélíró (Morvai Krisztina), aki már Sólyom Lászlótól kezdve a főrabbiig mindenkinek írt már levelet, egyik irományában „farkincákról” értekezett, ezt sem idézzük most, mert Posta Imre a lényeg. Posta a kibeszélő. Van egy nálánál nagyobb kibeszélő is, a Fogatlan Oroszlán (Csurka István), de ő már kiöregedett és kellett egy mindenttudó, hát jött a Posta. Posta nem kevesebbet állít, mint azt, hogy ez a hamis fotó egy dokumentum bizonyíték, amit csak a hülyegyerekek hisznek el. Van ennél érdekesebb is, ezt már idézzük Posta oldaláról: „Annak idején Csurka már írt valami érdekes összeesküvés-elmélet félét Vona Gábor származását firtatandó, de egy Barikád-os nyilatkozattal akkor az ügy lerendezésre került. Kíváncsi vagyok, erre az alábbi dokumentumra mi lehet majd a válasza a jobbik zsidóinak, és a megvezetett goj-oknak, ahogy ők fogalmaznak velünk kapcsolatosan. Én Gábor helyében nagyon gyorsan kitenném a keresztlevelemet a kirakatba és a teljes családfámmal venném elejét a további ilyen véletlen-szerű bizonyítékoknak, mert ha jól gondolom, akkor ez csak a kezdete lehet a vélt és valós szennyesek kiteregetésének.”
Ebben a Posta-akcióban rejlik a választási kampányszerep amit Posta fölvállalt. Idézzük:
„Szeretnék végre tisztán látni! Teljes és hiteles családfakutatást javaslok, mielőtt kiderül az is, hogy valami szefárd vonulat felé csúszna el a kérdéskör súlypontja. Alapvető, megvitatandó téma az is, hogy kik veszik körül és miből élnek ezek az embere és mióta teszik azt, amit. Nem mellébeszélésre vagyok kiváncs, hanem az igazságra. A félreértések elkerülése végett el kell mondjam, hogy azért merem kitenni az oldalra ezt az általam hitelesnek tartott bizonyítékot, mert a látszat ellenére mindez nem Vona Gábor személyes és családi ügye, sem a közvetlen környezete által elsutyorogható problémakör, hanem a magyarság számára létbiztonságú és nemzetbiztonsági kérdés. Nos, aki nem hiszi, az járjon utána!”
Posta Imre azért szórakoztató, mert csak Vona Gábor származását firtatja, de nem foglalkozik a Nagysasszonnyal, a fő szónokával, Morvai Krisztinával és a többi, sok-sok hármasnevű zsidóval, akik „szakértőként” tetszelegnek a Jobbikban. Vona néha röhejes kijelentésekre is elragadtatja magát, amit legutóbb is tett, miszerint a programjukat több száz szakértő állította össze és csak nekik van programjuk. Tényleg! Vona és a Jobbik mit akar csinálni a magyarokkal? Milyen sorsot szán nekünk? A Jobbik szónoklataiban a magyarokkal semmit sem foglalkoznak, vagy ha említik is ezt a fogalmat, akkor a zsidóuralom fenntartását értik alatta. Hiszen a Jobbik számára a zsidóbűnözés nem létezik. Amiről nem beszélünk, az nem is létezik – vallja Vona is, a régi, jó bolsevik elméletet.