2010. január 19., kedd

JANUÁR 19 - CIGÁNYOK-ZSIDÓK TÖRVÉNYEK FELETT

CIGÁNYGYILKOSOK NAPONTA
A Duna TV híreiben Oroszlányban agyonvertek egy 77 éves idõs embert. A rendõrségi kutyás nyomozás azonnal a tettesekhez vezetett, akik között van 14 és 19 éves testvérpár is. Pénzt nem találtak, de magukhoz vettek élelmiszert és könnyen mozdítható tárgyakat. A mai találóskérdés: Ugyan kik lehettek? (1hozzászólás)

OROSZLÁNY
EGY KOMMUNISTA VEZETÉSŰ
CIGÁNYVÁROS
A FH által megkérdezett utcabeliek szerint sokat romlott a közbiztonság azóta, hogy a testvérpár és családjuk a Nyíres dűlőbe költözött. Rendszeresek a betörések és a lopások. Sokan a gyerekeket is kikísérik reggel a buszhoz, mert félnek attól, hogy a sötétben megtámadják őket.

Kolompár Orbán (képen, középen) cigányvezetőn nem fog a patkányköztársaság törvénye. Már vagy három lopási-csalási ügyben nyomoznak ellene évek óta, de még mindig nem vitték bíróság elé, hanem a tévékben szerepeltetik, ahol szórakoztató kijelentéseivel bizonygatja, hogy ő nem bűnöző. Ma pl. saját magát Martin Luther Kinghez, Mahatma Gandhihoz hasonlította. Politikai üldözésnek vette azt, hogy az ő cigányszervezeténél házkutatást tartottak a nyomozók. Hab a tortán. Maga Hiller István (MSZP) jelentette föl (több év után!) azt a cigánynőt, aki az ő minisztériumában milliókat sikkasztott, mint államtitkár.