2010. január 12., kedd

JANUÁR 12 – CIONISTA PROVOKÁCIÓK

VENEZUELA VISSZACSAP
HA KELL
Annak ellenére, hogy az USA megsértette a venezuelai légteret, Caracas azt mondja, hogy Washington provokálni akarta a dél-amerikai országot, a támadás elindításával. A venezuelai alelnök, Ramon Carrizalez hétfőn bemutatta képeken az amerikai légtérsértést, az állami televízióban. (presstv,részlet) Kép: a provokáló gépek

JEHUDÁÉK GONDBAN VANNAK
Izrael katonai toborzást kezdett középiskolákban, hogy ösztönözze a diákokat, hogy iratkozzanak fel a harcra. 350 tisztviselő látogat el körülbelül 270 középiskolákba, hogy három hetes program keretében kampányoljanak a diákoknak. A projekt elnevezése: " Értékes út" , amelyet mintegy 8.000 tanár és magas rangú tiszt fog oktatni, abban a reményben, hogy felkelti a diákok érdeklődését a sorozásra. Erről a Haaretz izraeli hírportál számolt be. A projekt célja, hogy megerősítse a kapcsolatot és az együttműködést az iskolák és a hadsereg között – nyilatkozta az Oktatási Minisztérium. A tervvel kapcsolatban azonban erős kritikát fogalmaztak meg az oktatási tisztviselők. Az új program bírálói azt mondják, hogy ez a módszer torzítja az oktatás és a hadsereg közti viszonyt. Az új projekt akkor jön létre, amikor újra fenyegetik a palesztínokat. Szórólapokkal fenyegetik a Gaza-i arabokat egy másik támadással. (presstv,részlet)

101 ÉVESEN MEGHALT A HOLO-TÚLÉLŐ
A hazai cionoldal nagy terjedelemben számolt be, hogy meghalt az a hollandiai zsidó nő, aki állítólag megtalálta Anna Frank papírjegyzeteit és azt átadta később a lány apjának. Azt írták ez volt az első holo-irodalom 1947-ben, amikor a lány naplójaként adták ki. Arról már nem írnak, hogy később perben bizonyították be, hogy a naplókönyv egy hamisítvány, nem a lány írta. Viszont az egész világon közel hatvan évig hatalmas üzletet csináltak a sokféle nyelven kiadott hazugságból. A kislány sem gázkamrában, hanem tífuszban halt meg a táborban. Arról sem írtak, hogy a most meghalt 101 éves zsidó nő miként kerülte el annak idején a deportálást? Kép: a hamisítvány napló, nagyításhoz rákattintani!