2010. január 13., szerda

JANUÁR 14 - PATRUBÁNY ZSIDÓKKAL LEVELEZGET

Simon Peresz úr részére
Izrael Állam elnöke
Nyílt levél
Elnök Úr!
Az Ön 2007. október 10-i beszéde, melyet Tel-Avivban, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén mondott, megszabta a felvásárlás módszerével folyó zsidó birodalomépítés fő csapási irányait: Manhattan, Lengyelország, Románia és hazánk, Magyarország. Számunkra ez a jövőkép elfogadhatatlan. Több mint ezer évvel ezelőtt, a IX. század első évtizedeiben elég zavart okozott már az, hogy Kazáriában a vezető réteg felvette a zsidó vallást. Az ősi honukba, a Kárpát-medencébe visszatért magyarok utódainak nem hiányzik a történtek megismétlése. Az Önök gazdasági térhódítása Magyarországon nem mosható össze az egyéb idegen tőke beáramlásával. Különbséget kell tenni a politika-semleges tőkeáramlás és a hódító szándékú, államilag támogatott tőke gazdasági terjeszkedése között. Ez utóbbi nem jár egyedül. A gazdasági hódítással párhuzamosan az új gyarmatosítás immáron klasszikus hatalombiztosító eszköztára is bevetésre kerül:
1. olyan játékszabályok bevetése, amelyek a demokratikus látszat megőrzése mellett biztosítják a háttéruralmat (kifejlett formájában ez az Egyesült Államok típusú kétpártrendszer),
2. a politikai elit korrumpálása,
3. a politikai kultúraépítés eszközeinek monopóliuma,
4. a rendszer bírálóinak módszeres démonizálása,
a tanügy megszállása,
6. az egészségügy ellenőrzése.
Mindezeken túlmenően mára sikerült Önöknek Magyarországon leépíteni a honvédséget, átprogramozni a politikai rendőrséget (NBH és REBISZ), sőt, az IN-KAL SECURITY Kft. alakjában létrehozni a társadalmi ellenőrzés és erőszak alkalmazásának eszközét is. Az IN-KAL SECURITY Kft. színre lépése a 2006. október 23-i szemkilövős, viperás vérengzések alkalmából akaratlanul is az IRGUN terrorszervezetet juttatják eszünkbe. Magyarországon a cigányok által elkövetett magyarellenes atrocitások száma párhuzamosan növekszik az izraeli gyarmatosítás mértékével. Elnök Úr, Ön minden bizonnyal tudja, hogy e párhuzamosság mögött létezik-e okozati összefüggés vagy sem. A magyarság világszerte aggodalommal és növekvő felháborodással kíséri az izraeli gyarmatosítás kiteljesedését hazánkban. Elnök Úr, a Magyarok Világszövetsége felszólítja Önt, hogy haladéktalanul szüntesse be hódító politikáját Magyarországon. Ennek folytatása előbb-utóbb a Közel-Kelethez hasonlóan destabilizálja térségünket. Ez végső soron senkinek sem érdeke. Elnök Úr, hagyja meg Magyarországot azoknak, akiknek ez az ország a nevét viseli.
Budapest, 2009. december 5-én
A Magyarok Világszövetségének Elnöksége
A kiadmányt hitelesíti
Patrubány Miklós István Ádám
a Magyarok Világszövetségének elnöke


MEGJEGYZÉS
Patrubány Miklós ahelyett hogy arról beszélne, hogy egy tagság nélküli szervezet elnöke, inkább zsidókkal levelezget. Legújabb meglepetése, hogy nevébe fölvett két pótnevet......Így most már négy névvel rendelkezik a tagság nélküli szervezet elnöke. Lehet, hogy azért vett föl pótneveket, nehogy más Patrubányokkal összekeverjék? Kép: Lieberman az izraeli külügyminiszter

MESTERHÁZY IZRAELBŐL KAPTA AZ UKÁZT
CIONISTA BŰNPÁRTOK MONDJÁK MEG
HOGY MIT GONDOLJUNK?
A politikus, miután tárgyalt az izraeli parlament, a kneszet Keresztény Szövetségesek Választmánya delegációjával, közölte: bízik abban, hogy a többi parlamenti erő is támogatja a javaslatot, ezzel hitet téve amellett, hogy a szélsőséges, fasiszta, rasszista nézetek elfogadhatatlanok Magyarországon. (MTI)