2010. január 26., kedd

JANUÁR 26 – HOLOÜZLETBŐL ELÉG VOLT


A HAZAI PAPOK HOLOIMÁDÓK

„Izrael propagandafegyverként használja a holokauszt emlékét. Kétségtelen, hogy a gyűjtőtáborok legtöbb halálos áldozata zsidó volt, de a listán szerepelnek még lengyelek, olaszok, cigányok és katolikus egyházi emberek is. Éppen ezért kérem, hogy ne lopják el ezt a tragédiát propagandacélokra”, mondta Tadeusz Pieronek krakkói püspök a Potifax című olasz világhálós hírportál zsidó újságírójának. S ami leginkább fölbőszítette a cionistákat, az a püspök nyilatkozatának folytatása: „S ez azért van így, mert nekik, a zsidóknak, a gazdasági hatalmuknál fogva igen jó megjelenési lehetőségük van a médiákban, s ezen kívül az Amerikai Egyesült Államok korlátlan támogatását is élvezik. A zsidók ezért arcátlanok, fennhéjázók és ez a viselkedés szerintem tűrhetetlen, már csak azért is, mert a holokauszt ma ismert változata zsidó kitalálás”.
A krakkói püspök ezután rátett még egy lapáttal, amikor kijelentette azt, amit rajta kívül sokan mások gondolnak: „A palesztinok az izraeli igazságtalanság áldozatai, a zsidók úgy bánnak velük, mint az állatokkal, sőt még rosszabbul is, s éppen ezért a zsidó holokauszthoz hasonlóan nekik is járna egy nemzetközi emléknap”. (kurucinfo,részlet)
TELJES A HALLGATÁS
A hírek szerint a napokban zajlott Székesfehérváron a Kurucinfo elleni per. Azóta nagy a hallgatás az érintett oldalon is, de semmilyen hír sem számolt be erről. Volt tágyalás? Nem volt tárgyalás? Elmaradt a tárgyalás? Ilyen alapvető kérdésekre egyetlen hírodal sem válaszol. A kérdés azért jogos, mert a szennytévék egyöntetűen üvöltötték tárgyalás előtti napokban, hogy az MSZP rajongók és a FIDESZ-rajongók is olvassák az elhíresült zsidó provokációs oldalt.
Kép: gúnyfelirat, a netről