2010. január 14., csütörtök

JANUÁR 14 – FÖLDRENGÉS MAGYARORSZÁGON

FIDESZ-JOBBIK EGYKUTYA

Kérdés, hány és milyen megrázkódtatás kell még az észhez téréshez, annak felismeréséhez, hogy nem a leleplezésük a halálos bűn, hanem minden más etnikum megsemmisítésére irányuló törekvéseik feletti szemet hunyásunk, az, hogy még mindig nem akarjuk végre tudomásul venni az ellenünk elkövetett nemzetgyilkossági kísérleteik szigorúan etnikai jellegét, kezdve 1919-cel, a népbiztosok 133 napjával, a Horthy kormányzó körüli kártyavetők és finánctőkések nemzeti politikát mímelő mesterkedéseivel, folytatva a Budapestet 1945-ben keresztény koponyákkal kikövezni kívánó kínzómestereik könyörtelenségével és a kádári évtizedekben kifejtett hatalomátmentésükkel, betetőzve az 1989-től megváltást remélő magyarság erkölcsét a kommunizmusénál felülmúlhatatlanabbul romboló liberalizmus diktatúrájával, napjainkban pedig annak elhívésével, hogy az Őszödi Ördög után rosszabb már nem jöhet. Pedig nemhogy jöhet, jön is. (hunhir,részlet)

SEM A FIDESZNEK,
SEM A JOBBIKNAK
NINCS PROGRAMJA
Mindkét párt egyetlen sort sem írt le arról, hogyha hatalomra kerülnek, akkor mit akarnak csinálni? Pontosabban szólva, mi azt jól tudjuk, hogy ezek mit akarnak csinálni, csak erről írásban nem tájékoztatják a szavazómarhákat. Mert marhák lesznek azok, akik a népgyilkosokat megszavazzák. Csak halandzsaszövegeket ereszetenek el a tévékben, lapokban ezek a pártok, ködös igérgetéseket tesznek, de nem írnak le semmit, hogy mit akarnak tenni a magyarság érdekében?

NEKÜNK VAN PROGRAMUNK
Kezdetnek csak annyit kell tenni, hogy az összes multi áruházláncot egy tollvonással államosítani és a külföldi származású működtetőket kizavarni az országból. A hazai vezetőket más munkára befogni. Az árukészletüket is mind lefoglalni. Azonnal lefoglalni minden áruházat az Auchantól kezdve, a Tescoig bezárólag, mindegyiket. Kisebbbeket és nagyobbakat. Mert ezek annyit loptak és bűnöztek ellenünk, hogy amit lefoglalunk tőlünk az csak enyhe töredéke az ő rablásuknak. Ez kérem szépen egy konkrét program. Utána következhetnek a külföldi pénzintézetek. Vajon a Jobbik miért hallgat erről? Kép: a multik jelképe