2010. január 19., kedd

JANUÁR 19 – NEM ÉRTÜNK EGYET

NEM ÉRTÜNK EGYET
GAUDI-NAGY TAMÁS

NAGYLELKŰSÉGÉVEL

A cigány és zsidóbűnözőket
ne sorolják nemzetünk közé
„A nemzethez tartozik mindenki, aki magáénak érzi ezt a közösséget és ugyanazon problémáktól szenved: éljen a lerongyolódott fővárosban, annak bármely kerületében kertes házban, panelben vagy vidéken elhagyatott, védtelen, posta és busz, vonat nélkül maradt kistelepülésen kiszolgáltatva a bűnözésnek és a cselédmunkát végeztető cégeknek vagy intézményeit működtetni alig bíró, vonzó jövőképet sokszor adni nem tudó városban.” (Gaudi-Nagy Tamás, képen)


MAGYAR NEMZETSÉGÜNKHÖZ
CSAK A MAGYAROK TARTOZNAK
Magáénak érezni? Egy jogásznak ennyi elég? Pusztán érzelmi bemondás elég őneki? Gaudi-Nagy Tamás, akkor a magyar állampolgárságot minden idegen bűnözőnek, idegen származásúnak megadná? Gaudi-Nagynak elég csak egy érzés bejelentése? Kérdezzük a jeles jogásztól, hogy ő hogyan ellenőrizné a sokszázezer betelepült idegen szemétnél a nemzethez való tartozás jogosságát? Milyen módszerekkel? Milyen jogi eszközökkel? Nagy kiváncsisággal várnánk a válaszait. De, addig is amíg nem ad biztos módszert az idegen szemetek kiszűrésére, addig mi magyar nemzetségbeliek azt nevezzük nemzetünk tagjainak és részeinek, akiket mi annak gondolunk. És ezeket a besorolásokat mi nemcsak származási alapon, hanem tettek alapján is el tudjuk dönteni.

JOGI VÁLASZOKAT ÉS NEM MELLÉBESZÉLESEKET
VÁRUNK A JOBBIK JOGÁSZÁTÓL

Lehet, hogy önnek gondolkoznia kell azon, hogy kik a magyar nemzet tagjai. Hogy ne kelljen ezen túl sokat gondolkodnia, ezért felidézzük a magyar nemzetség történelmét. Ugyanis a MAGYAR NEMZETSÉGNEK BIZTOS MEGOLDÁSA VAN ERRE, amit az érvényes és hatályos Szent Korona Törvényünk kötelezően diktál. Magyarországon egy „nemzeti” jogásznak tudnia kellene azt, hogy a Magyar Törvény nemtudása nem mentesít senkit sem a Magyar Törvény betartása alól. Valamint azt is tudnia kellene egy nemzetinek mondott jogásznak, hogy a TÖRVÉNYSÉRTÉSSEL LÉTREHOZOTT JOG SEMMIS. De bizonyára hallott arról is, hogy jelenleg EX-LEX (törvényen kivüli) állapot van. Ha ezekkel egy nemzeti jogász nincs tisztában, akkor hogyan akarja képviseli a MAGYAR TÖRVÉNYES RENDET? (1hozzászólás)

Ezek után és a fentiek alapján elegendő bizonyítékunk van azt feltételezni, hogy Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik párt jelöltje elfogadja az 1949-es Sztálin-i tákolmányt, mint betartandó jogforrást. Ugyanis a jeles jogász hosszú szövegében egyetlen sort sem írt arról, hogy a sztálini tákolmány azonnali eltörlése érdekében milyen lépéseket tenne?