2010. január 13., szerda

JANUÁR 13 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

MDF = SZDSZ
Gratulálunk a 100 %-osan zsidóbérenc MDF-nek! 22 év után végre kimutatták valódi énjüket. A választáson az szdsz-esek MDF listán indulnak, többek között olyan kártevővel mint a hirhedt magyargyilkos Bokros Lajos vagy Habsburg György. A prostituálódott MDF-hez képest a hajdani MSZMP egy „tisztességes” párt volt.

TITKOS TULAJDONOSOK
A disznóltást gyártó cég, az Omninvest tulajdonosi köre „átláthatatlan” - a cionrádió szerint. Érthető a titkolózásuk, mert ha nyilvánosságra kerülnének a nevek, most választás előtt, az igen súlyos következményekkel járna, ezért a zsidósajtó is cinkosan hallgat.
BUDAPEST OSTROMA
1945 – 2010
A háború alatt csak az oroszoktól és kommunistáktól kellett tartani és rettegni. 2010-ben a zsidóbűnözők mossák kezeiket a város ostroma miatt. Úgy tesznek mintha nem ők csinálták volna a pesti káoszt és felfordulást. Pl. a BKV sztájk is egy zsidó trükk. A BKV által fizetett kommunista szakszervezeti vezetők a kiszolgáltatott, kirabolt buszvezetőkön élősködnek és az ő bőrükre csinálják a sztájk-cirkuszt, miközben a fővárosi vezetők jókat röhögnek a háttérben, akik felelősek mindenért. Ez nem bérsztrájk a munkakörülmények és rossz műszaki állapotok miatt (bár ezek valós dolgok), hanem ez egy kormány által időzített sztárjk, hogy ezzel is a lakosságban feszültséget keltsenek és rövidítsék a kampányidőszakot. Ez a cirkusz valójában a kampány része , MSZP-s vezénylettel. A cirkusszal akarják feledtetni a BKV-s zsidóbűnözők rablásait. Kép: oroszok 45 januárban a körúton