2010. január 27., szerda

JANUÁR 27 – CSODA TÖRTÉNT





CSODA TÖRTÉNT
A cionrádió, ezen a jeles napon, amikor a 65 éves hazugság a végét járja, odáig fanyalodott, hogy a déli vezető hírekben be sem mondták a Holo-Műsor emléknapját. Csak a sokadik gáz-hírek (oroszgáz) után tértek ki az emléknapra, ahol az alábbi zöldségek hangzottak el. A Páva utcai holoközpontba személyes tárgyakat kérnek, a holotúlélőktől.....Tessék visszafogni most a kacagást! Ez komoly téma. Majd nézünk a pincében egykét csaptelepet....Megtudhattuk, hogy a nácik a végső megoldásként a zsidókat mind egy szálig meg akarták ölni, de arra nem tértek ki, hogy ez miért nem sikerült nekik? Akkor most nem lehetne 6 millió dollárokért nyálát csorgató túlélő. Ma újabb számadatokkal jöttek elő. Több mint 5 millió zsidó áldozat lett a gonosz nácik miatt és 10 millió összességében. Azt már nem mondták, hogy az 5 millió zsidó beletartozik a 10 millióba vagy azt még azon felül kell érteni?

KOMMUNISTA GYILKOSOK NEM IS VOLTAK?
Tegnap este az ATV gyűlöletműsorában jól fölhangolták a témát. A Hájas kijelentette, hogy a kommunistáknak Magyarországon nem is voltak áldozataik, de ha voltak is, az jelentéktelen volt. Jóvágó kijelentette, hogy a Tanácsköztársaság alatt legfeljebb ha 100 áldozata lehetett a rendszernek. Ezek szándékosan provokációs célzattal hazudoztak jó egy órát. Ugyancsak a tegnapi napra időzítettek két magyarellenes uszító adást is. Éjjel az RTL XX. század című műsorában a magyar őstörténetet gúnyolták és hamisították, majd utána a cionrádióban ugyanazt folytatták. A tévéadásban újra feltünt a hazudós piarista Lucifer-atya (képen), aki buzgón gúnyolt Badinyi Jós Ferenctől kezdve, Atilláig mindenkit.
PROGRAM ZSIDÓKNAK
ÉS CIGÁNYOKNAK
„ÚT A MUNKÁHOZ”
Kép: fent a férfi túlélő azt hazudta, hogy őt Sobiborban Demjanjuk (aki ellen most per van) akarta őt megölni, fent egy Eszter nevű nő is túlélő, Merkel-Peres barátság