2010. január 11., hétfő

JANUÁR 11 – NÉPIRTÁS A MAGYAROK ELLEN - international issue

OLVASÓI VISSZHANGOK
Jót nevettem a legutóbi beírásokon, főleg a betűlopás témán, amiben a jehudák mesterkedése vidított fel. Egyébként az Orbán aláírása olvashatatlan és ez a grafológia szabályai szerint azt jelenti, hogy nem vállal felelősséget semmiért, semmire sem becsüli az embereket. A "SIKERÉLMÉNY" szó is nagyon a bögyömben van, mert ez a beteges idegen értelmű kifejezés úgy beépült a nyelvünkbe, hogy ki kéne már irtani. A magyar ember úgy gondolkodik, hogy vagy siker, vagy élmény. A kettő együtt nem megy. Ha bennünk van a "virus" - ahogy a lófejű tisztiorvos rikácsolja, akkor meg egy kis egri bikavérus a legjobb védekezés ellene.
Megjegyzés
A magyar nyelv milliószor gazdagabb más nyelveknél. Főleg a primitív angolhoz képest. Az élmény szó sok összetett szóban szerepel, indokoltan. De pl. nem azt mondjuk, hogy halálélmény – ugyan milyen élmény lehet a halálban -, hanem halálközeli élmény. Akik elmondják utólag az orvosoknak, hogy mit észleltek a „túlvilágon”. De helyes kifejezés az élményfürdő, élménydús, stb.

BOSSZÚÁLLÓK A MAGYAROK ELLEN
Nálunk sok hamis orvosság van, mivel zsidók forgalmazzák. Néhányról tudom, hogy nincs benne hatóanyag. Ugyanaz a gyógyszer Ausztráliában pl. 50 mg hatóanyagot tartalmaz, míg M-on egy zsidó cégtől behozott ugyanazon gyógyszer 1 mg-ot tartalmaz. A lejárt határidejű h1n1 oltóanyagról nem is beszélve. (Franciaországban Sarközy nem tudja hogyan szabaduljanak meg a sok felhasználatlan disznóoltóanyagtól. Bezzeg nálunk erről is hallgatnak. A szerk.) A Herbária igazgatónője mesélte évekkel ezelőtt, hogy 1989-ig szinte minden nálunk kapható GYÓGYszer alapanyaga GYÓGYnövényből készült, amit 89-től megszüntettek a privatizálással. Helyette mesterséges, szintetikus sz....kat hozták be majd 100-szoros árakon. Mivel ezt a Herbária dolgozói tudták, összefogtak és tudván minden gyógynövény lelőhelyeit, elkezdték gyűjteni, hogy továbbra is gyógynövényből állítsák elő a hatóanyagokat, mire az elvtársak minden fő lelőhelyet felgyújtottak és kiírtottak. Ez is a lelkökön szárad, de az orvosoknak is, akik tudván ezt az aljas gyógynövényírtást, kussolnak. Ha rákérdezel egy orvosra, hogy hová tüntek a kitünű alapanyagú gyógyszereink, azt hazudják, hogy azok hatástalanok voltak és már nem modernek. Nálunk akik résztvettek ebben a rombolásban, azokat 30 év börtön helyett, népírtásban való aktiv részvétel miatt ki kellene végezni. Mert ezek valódi gyilkosok. Az orvosszervezetek vezetői és tagjai nagy részben jehudák, akik ezért mentek erre a pályára, hogy közvetlenül irtsák az őshonos magyar nemzetséget. Zsidóknak tilos gyógyítani gojokat. A normális németek ezt tudták és sose mentek zsidóhoz. Kép: felvilágosító német plakát a 30-as évekből a fajkeveredés ártalmairól, hogy miféle degenerációkat okoznak ezek