2010. augusztus 4., szerda

AUGUSZTUS 4 - – MAI GYARMATOSÍTÓK

Törzsi népcsoportok az új évezredben
A bakák Afrikának igen jelentős etnikai csoportja, akik a Kongói-medence erdős területein élnek. A rendelkezésre álló adatok szerint ők voltak ennek a vidéknek legelső lakói. A pigmeusnak nevezett népcsoporthoz tartoznak, de különböző vidékeken különböző névvel illetik őket. Maga a pigmeus szó jelentése "vállig érő". Ezt az elnevezést a görögök adták nekik, alacsony termetükre utalva. Kamerunban ma 10.00 0 pigmeus él. Az antropológusok szerint a pigmeusok a Föld első vadászó-gyűjtögetői közé tartoztak, napjainkban pedig az utolsók között állnak ellen a modern világnak. (olasz film, 2007, Duna II)
ROSSZABB A HELYZETÜNK

MINT A NÉGEREKÉ AFRIKÁBAN

A fenti filmben szereplő országot (Kamerun) a franciák gyarmatosították és a film nem a pigemusokról, hanem a bakák nyomoráról szólt. Mai nyomorukat nem is a hajdani, hanem a mai gyarmatosítóknak köszönhetik. A nyugati szemét országok kirabolják nyersanyagaikat, az őserdőiket lepusztítják, ősvadaikat megölik, kiirtják és cserébe semmit sem adnak. A föld művelhetetlen lesz, megélhetésük rosszabb mint a múltban. Korábban ősi viszonyaik között, természeti népként boldogan éltek, de most lettek csak igazi rabszolgák. Olyan nyomor van ott, hogy iskolába sem tudják járatni a gyerekeiket, mert nem jut rá pénz. Egy orsztályba 200 gyerek is jár, igen rossz viszonyok között. A fejlett technika korában. Itt meg is állhatunk a jellemzésben, mert nálunk is ugyanez a helyzet. Amíg nem térünk vissza ősi, magyar életformánkhoz és szokásainkhoz, addig a cionista rabszolgaság megmarad. Most Likud Viktor és maffiabandája több lapáttal is rátesz annak, amit Csótány elkövetett. Egy hónapon belül két rendőrt megölnek és Pintér főrendőr csak hallgat, nem áll ki a nyilvánosság elé. A Magyar Gárdát vissza kell állítani és megmutatni ezeknek a cionbűnözőknek, hogy:

ITT A MAGYAR JOG ÉRVÉNYES!

És nem a cionista mákony.., amely csak a bűnözést jelenti, minden szinten. Kifelé a cionbűnözőkkel az összes magyar intézményből!