2010. augusztus 5., csütörtök

AUGUSZTUS 5 – AMERIKA TÉNYLEG MEGHÜLYÜLT

HATALMAS POFONT KAPOTT AMERIKA KÍNÁTÓL

Tegnap jelentette a perzsa tévé, hogy az ostoba amerikaiak felszólították Japánt arra, hogy csináljon szankciókat Irán ellen. El lehet képzelni azt, hogy a ferdeszeműek erre milyen pofát vághattak. Az biztos, hogy nem mosolyban törtek ki. Most meg Amerika Kínát akarja utasítgatni, ami több mint nevetséges, hiszen Kína évekkel ezelőtt tudtára adta Amerikának, hogy elmúlt az az idő, amikor Amerika csak úgy utasítgathatta Kínát. A dolog érdekessége az, hogy Kínát az ENSZ-ben sem képes Amerika ráncigálni. Ugyanez a helyzet áll Oroszországgal kapcsolatban is.
Kína megvédi gazdasági kapcsolatait Iránnal, miután egy magas rangú amerikai tisztviselő felhívta a pekingi kormányt arra, hogy fogadja el az ENSZ-szankciókat Teheránnal szemben. A kínai külügyminisztérium szóvivője Jiang Yu (képen) azt mondta, hogy a pekingi üzleti kapcsolatok Teheránnal nem sértik más országok érdekeit . A kínai hivatalos megjegyzéseket Robert Einhornnek, az amerikai külügyminisztérium különleges tanácsadójának szóltak, aki kérte Pekinget, hogy tartsa tiszteletben az Irán elleni szankciókat. Az Egyesült Államok felszólította Kínát, hogy további büntető intézkedéseket hozzon Irán ellen, de Kína elutasította az egyoldalú amerikai és az uniós szankciókat. Kína a világ második legnagyobb olajfogyasztója az Egyesült Államok után és első számú importőre az iráni olajnak . Irán helyettes olajminisztere , Hossein Noqrehkar Shirazi bejelentette szombaton , hogy Kína 40 milliárd dollárt fektetett be az iráni olaj-és gáziparba . (presstv, részlet)

KÍNA NEM HAGYJA MAGÁT RÁNGATNI A CIONISTÁKTÓL
Kína egyszercsak jól bepipul a hülye zsidókra és egy összegben hajtja be usa-tól a több billió dollár adóságát, amit évtizedek alatt felhalmoztak. Kína nem IMF, ahol uzsorakamatból szerezték a hatalmas pénzeket, hanem termékeikkel kereskedik, amire nincs kifogás, hogy nem fizetik ki. (1hozzászólás)