2010. augusztus 4., szerda

AUGUSZTUS 5 – MIÉRT HALLGAT A BELÜGYMINISZTER?


GYANÚS GYILKOSSÁGOK


A tejlesség igénye nélkül csak az utóbbi évek nagy gyilkosságai és akkor ezekben még nincsenek benne a cigányok által megölt magyarok tucatjai.

6 FŐ CIGÁNY MEGÖLÉSE – Tettesek máig ismeretlenek, 2007 óta


PÉCSI GYILKOS EGYETEMISTA – 2009 december óta sem tett vallomást 1 diák meghalt


TÉNYŐI LÁNCFŰRÉSZES GYILKOSSÁG – Apa, anya és két gyerekük megölve, máig sem adott erre magyarázatot a rendőrség.


AUTÓS CIGÁNYGYILKOS - 2010 július autójával egy cigánybűnöző eltaposott egy rendőrt a fővárosban. Után a tévében a gyilkos látványos beszámolót tart a sajtónak.

BALATONI GYILKOSSÁG - 2010 augusztus 4 balatoni gyilkosság. Amit eddig tudunk. Éjjel a rendőr igazoltat egy autót, miközben fejbelövik. A rendőr mellett egy tanuló rendőr, akit éjjel ilyen munkára vezényeltek ki, ami egyszerűen elképesztő, ha tudjuk a balatoni alvilág dolgait. Az autóban meghal egy fiatal szintén a lövéstől, aki feltehetően cigány, mivel a rokona is az, aki a tévében nyilatkozik. Az eset után megtalálnak a falu szélén egy fekete autót a jobbik fajtából, a kocsinak svájci rendszáma van, tele van fegyverekkel és a sofőrülésen egy meghalt férfi símaszkban, golyóálló mellényben. Ez még egy krimiben is sok lenne. Erről a halottról azt állítja a rendőrség, hogy ő lehetett a gyilkos és utána öngyilkosságot követett el. Ezek megint hülyének néznek bennünket! Ez annyira képtelen hazugság mint a tényői lácfűrészes gyilkosság.

És Pintér belügyér két nap óta hallgat. Orbán Viktor szintén hallgat és a pártok vezetői is hallgatnak. Hallgat a még hivatalban lévő köztársasági elnök és hallgat az új köztársasági elnök is. Nekik a nemzet egysége felett kell őrködni. Miért hallgatnak a legfőbb állami és pártvezetők?

Mert hozzászoktatják a társadalmat ahhoz, hogy az ilyen brutális gyilkosságok az elkövetkezőkben egyre gyakoribbá válnak. Most már azon sem csodálkozunk, hogy Romániában izraeli repülőgépek gyakorlatoznak, állítólag azért, mert ezek a terepviszonyok „hasonlítanak” az iráni terepviszonyokra, ami megint egy hatalmas hazugság. Gondolkozzunk....Mást nem tehetünk egyelőre. Az összefüggéseket kell látni.
A mai 8 órás hírek még gyanúsabb üzeneteket tartalmaznak. A rendőrség - egy nap hallgatás után - hirtelen kijelenti, hogy az „öngyilkos” autós volt a gyilkos „szerelemféltésből” gyilkolta a rendőrt és a fiút, tovább nem is kutatnak. Kész. Ennyi. Az ügy le van zárva.