2010. február 12., péntek

FEBRUÁR 12 – FIZESSENEK A CSALÓK

HOLOCSALÓK FIZESSETEK

Az alábi részletekben olvasható a pofátlan zsidók újabb provokációja, amelynek időzítése megint tudatos volt részükről, a választások előtt és a BKV-s zsidók lopásai idején. Az alábbiakból az derül ki, hogy a zsidók keveslik azt a pénzt amit eddig a magyar államtól kaptak. Nos, akkor számoljunk. A zsidók mint tudjuk kiválóak a számolásban. Az összes tételt adják össze évenként, 1946-tól kezdve 2010-ig, hogy a „nácizmus üldözötjei” hány milliárd FT-ot kaptak a magyar államtól 64 év alatt? Ha tudjuk ezt a csillagászti összeget, amit most ők nevetséges összegnek neveztek, akkor ezt az összeget holocsalás címén a magyar állam hajtsa be, a zsidószervezeteken keresztül. Ugyanis az ő szenvedéseik és üldözéseik jogcím 100 %-os csalásos hazugság. Ugyanis a zsidó szervezetek 1933-1945-ig ellenségesen viseltettek nemcsak a magyar néppel szemben, hanem a magyar állammal szemben is, amit számos dokumentum bizonyít. Különösen igaz az 1944-es évre, amikor a zsidó partizánok gyilkolták a magyarokat, előtte meg évekig uszítottak lapjaikban a magyar önvédelem ellen. A háború utolsó két évében hamispapírokat készítettek iparszerűen, okmányhamisításokat követtek el és számos állami rendelkezést megszegtek, törvénysértő módon.

Bűnözők milyen alapon követelőznek?
Most 65 év után még mindig a magyarokat köpködik. Azok után, hogy bekasszíroztak jogtalanul több milliárd Ft-ot, a magyar államtól. A Rákosi-Kádár-korszakban fizetett összegeket nem a magyar nép adta a zsidóknak, hanem a Moszkva-bérenc kommunista állam. Ahol a legfőbb állami vezetők zsidók voltak. Tehát zsidó állami vezetők a magyar állampolgárok pénzeit jogtalanul osztogatták saját fajtájuknak. Ugyanez a helyzet 1989 után, amikor még jobban érvényesült a zsidók szerepe az állami és pártvezetésekben, tehát ahol ezekről a pénzekről döntöttek. Ha nemzeti kormánya lesz a magyaroknak, akkor a jogtalan zsidópénzeket vissza kell szolgáltatni az örökösöknek. Mese nincs.
KEVESLIK AZ ÖSSZEGEKET

„a magyar zsidók vagyonának 8 százalékát lopták el a deportáláskor "konzervatív becslés szerint". (..) Téves a kereset azon állítása is, hogy a MÁV alkalmazottai rabolták volna ki a deportálásra váró zsidókat - mondta Csősz. (..)A felperesek 240 millió dollár vagyoni kár és 1 milliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. (…) "A magyar államot a holokausztért terhelő felelősséget felvetni jogos" - jelentette ki Csősz, de megjegyezte, hogy a magyar kormány már többször bocsánatot kért ezért. Fizettek állami kárpótlást is a holokauszt túlélőinek, bár az összeg Csősz szerint "néha nevetségesen alacsony volt". Feldmájer az MTI-nek azt mondta, a magyar állam a nem vagyoni károk terén a világon egyedülálló módon "a zsidó emberek meggyilkolásával okozott károk bizonyos részével szembenézett", és a meggyilkoltak testvéreinek vagy leszármazottainak "hajlandó volt, ha nem is egy túl nagy összegű, de egy mindenképpen számottevő összegű kártalanítást fizetni". (origo,részlet)