2010. február 28., vasárnap

FEBRUÁR 28 – FUTÓSZALAGON GYÁRTJÁK A PÁRTOKAT

ÖSSZESEN 183 PÁRT VAN
Az elmúlt évben 26 pártot jegyeztek be a bíróságokon, a következőket:



Civilek Magyarországért Mozgalom,
Lehet Más a Politika,
Dolgozók Pártja,
Együtt a Magyarországi Romákért Párt,
Újvilág Párt,
Szociáldemokrata Néppárt,
Tisztelet Társaság Pártja,
Civil Mozgalom,
Nemzeti Munkáspárt,
Összefogás Civil Mozgalom Párt,
Megoldás: Egyiksem!
Civilkontroll párt,
Magyar Cselekvő Párt,
Kisgazdapárt,
Értékteremtők Politikai Érdekvédelmi Szövetsége – a Közép Pártja,
Magyarország Jövője Párt,
Mátyás Párt,
Szövetség az Egységes Magyarországért „Közbiztonság és Demokratikus Közélet Szövetsége”, Összefogás Párt,
Ősi Magyar Nemzeti Összefogás Párt,
Igazi Demokraták Klubja,
Magyar Demokrata Párt,
Társadalmi Szerződés Párt,
Nemzeti Forradalmi Párt,
SMS Demokrata Párt,
Magyar Demokratikus Jóléti Párt,
„Hunok Nagy Szövetsége” Párt.
Szabad Emberek Magyarországért


ZSIDÓK VANNAK A
PÁRTGYÁRTÁS MÖGÖTT
A zsidókommunisták még 1989 előtt kitalálták azt, hogy minél több párt van, annál jobban szét lehet darabolni a magyar társadalmat. Ugyanezt tették az egyházakkal is. Ha 100 hülye vagy 100 buzi, vagy 100 titkos szektatag aláír egy papírt, akkor ezt a bíróság minden további nélkül bejegyzi "egyháznak". A főpróba már 1990-ben sikerült, amikor több mint száz pártot jegyeztek be és abból legalább a fele indulni akart a választásokon. A zsidó találmány az, hogy pártalapításhoz 10 fő aláírása elegendő. Ha 750 támogatót kellene cédulán ezeknek összegyűjteni egyenként, akkor máris lecsökkennének a pártok a tizedére. A háború előtt a Horthy-korszakban pénzt kellett letenni pártalapításhoz, ami a mostani helyzetnél jobb szűrő volt. Hogy mennyire aljas a párttörvény szövege, az csak pár feltételt szab. De ezek között a feltételek között világnézeti és erkölcsi feltételek nem szerepelnek. Így aztán üzlet let a pártcsinálás, mert amelyik indul a választáson, az utána pénzt kap az államtól. Csurka szélhámos Miépje így szerzett milliókat több mint tíz éven át. A bíróság olyan nevű zsidópártokat is bejegyzett mint a Kétfarkú kutya párt (képen) vagy a Magyar Sör Párt (képen). Ha megnézzük a hosszú pártlisták neveit és mögé nézünk az alapítóknak, abból kiderül, hogy ezek többsége zsidókból áll. De ezt a tényt nem is kell nagyon bizonyítani, hiszen a mostani parlamenti bűnpártok vezetése mind zsidó.
Meg kell szüntetni a bűnözés melegágyát,
a párt-rendszert
Ezzel a zsidók méregfoga azonnal ki lenne húzva, ugyanis a zsidók párt nélkül megfulladnak, mint a partra vetett hal. A Magyar Törvény visszaállítása, a történelmi alkotmányunk egycsapásra megoldja a helyzetet, de erről még a Jobbiknak sem akar hallani. Föl kell adni a leckét a Jobbiknak, amikor a parlamentben elkezdenek bohóckodni.


LEGYEN MÁR ESZETEK

Hitler idejében felfedezte, hogy kik állnak a pártalapítások megett. Egy dokumentfilm szerint feltette a kérdést a népnek: "Akarjátok e, hogy 52 zsidók vezette párt szaggassa szét az országot?" A tömeg egyértelmű válasza ez volt: Nem! A gengszterváltáskor 51 párt volt bejegyezve Magyarországon. Egy idős emigráns kifejezte kétségeit: "Barátaim! Az USA-ban nincs ennyi párt. Legyen már eszetek." Rövidesen megkapta a magáét: Ne pofázzon nekünk senki onnan kintről! Viszont a mai pártlétszám növekedés szép visszafejlödést mutat az emberi gondolkodásmód terén a jelenlegi Magyarországon. (1hozzászólás)