2010. február 18., csütörtök

FEBRUÁR 18 - KUPECKEDŐK



MIÉRT NEM A CSALÓK
UTÁN NYOMOZNAK?

A Hírszerző unatkozó zsidóit eszi a fene, hogy a Nemzeti Forradalmi Párt rendezvényeket fog tartani, többek között március 6-án tartják a Becsület Napi emlékezést is. Az ostoba jehudák már nem tudtak semmibe sem belekötni a pártnál, pedig előtte a bíróságot is zaklatták, hogy miért jegyeztek be egy „náci” pártot? Ezek a lököttek miért nem a kommunista pártok után koslatnak? Van belőlük éppen elég, meg cionista bűnszervezetekből is elég sok van nálunk. Mivel már semmibe se tudtak belekötni a beteges honlap firkászai, ezért elrohantak a bankhoz, hogy miért nyithatott a párt számlát a banknál? Ennél nagyobb ostobaságot el sem lehet képzelni, hiszen minden bejegyzett szervezetnek kötelező bankszámlát nyitni. De a banknál pofára estek, amikor számon kérték a bankot. Idézet a bank válaszából:
"A Budapest Bank minden esetben a működésére vonatkozó jogszabályoknak megfelelően jár el. Ennek megfelelően nincs jogi lehetőségünk vizsgálni magánszemélyek, vagy szervezetek politikai nézetét. A bank nem diszkriminálhat ügyfeleket faji eredet, nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozás, a politikai vélemény vagy pártállás, vallásos vagy más világnézeti meggyőződés alapján.
A Budapest Bank nem azonosul ügyfelei politikai nézeteivel. Ha bármilyen politikai nézetű magánszemély, vagy szervezet hiánytalanul bemutatja a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat, és nem esik egyéb jogszabályi tilalom alá, a bank nem utasíthatja el az ügyfél számlanyitási szándékát. Amennyiben a törvényességi felügyelet ellátására jogosult ügyészség határozata vagy egy esetleges peres eljárásban eljárt bíróság jogerős ítélete alapján tudomást szerzünk arról, hogy valamely ügyfelünk a magyar jogszabályok ellenében működik, úgy bankunk haladéktalanul megteszi a szükségesnek ítélt lépéseket.”
Jellemző a képmutató cionista oldalra, hogy a titkos szervezetek, szekták, bűnöző zsidó alapítványok számlái és pénzforrásai után nem kutakodnak. Ott van például a Múmia II. Csak emlékeztetjük olvasóinkat, akik nem tudják minden hírünket olvasni, hogy Múmia I. (Lendvai Ildikó, MSZP). Múmia II. (Hegedűs Zsuzsa, úgymond szociológus, képen). A többi múmiát egyelőre nem soroljuk. Miért nem kérdeznek rá ennél az ámokfutó nőnél, hogy honnan a fenéből szerzi be az élelmiszereket? Amiket aztán vidéki cigánygyekeknek osztogat? Csak azért, hogy a tévékben és a lapokban állandóan szerepelhessen. Tisztázzuk gyorsan, hogy Hegedűs nem jótékonykodó, hanem mások javaival üzletelő. Miért nem járnak Böjte Csaba „Csabatestvér” nyakára, hogy honnan a fenéből lett milliárdos? Kik kezelik a milliárdjait? Honnan jöttek a milliárdjai? Hány ingatlannal rendelkezik az üzletelő testvér?