2010. február 17., szerda

FEBRUÁR 17 - ELHALLGATOTT HÍREK

ELHALLGATOTT HÍREK
Nálunk nagy gőzzel mutatták a tévék, hogy a közeli napokban az izraeli elnök Moszkvában - állítólag - rábírta az oroszokat, hogy ne támogassák Iránt az atomprogramban. A tárgyalások hátteréről semmi sem szivárgott ki, de azt elképzelhetetlennek tartjuk, hogy az Orosz Medvét a zsidóállam utasítgassa, hogy mit tegyen és mit ne tegyen. Érdekes, a zsidók is hallgatnak a moszkvai kirándulásról.

Orosz vezetők kifejtették azt is, hogy nincs semmiféle kötelezettségük Izrael felé azok után, hogy izraeli cégek más országok fegyverkereskedelmi cégein keresztül nagy mennyiségű fegyvert adnak el Grúziának, és a zsidó állam kiképzői továbbra is a kaukázusi országban képzik a katonákat Oroszország ellen. Izrael nem hagyatkozik csupán védekező fegyverek eladására Grúzia esetében, hanem támadó fegyvereket is elad. Az sem elhanyagolható, hogy egyre több állam fordul Oroszország felé, mivel szemmel látható, hogy az USA esik szét, és messze sem alkalmas arra a világcsendőri feladatra, amire szánta volna magát. Ilyen oldalról nézve Moszkva felelőssége még nagyobb. Kérdés, hogy ők hogy szeretnék stabilizálni a térséget. (jovonkinfo,részlet) Kép: orosz S-300-as rakéta amit Iránnak szánnak
OBAMA ERŐSKÖDIK

Obama a héten Hong Kongba küldte a Nimitz (képen) nevű atomhajtású hajóját ötezer tengerésszel, hogy így üzenjen Kínának a Tajvannak szállított fegyverek miatt és azért, mert találkozni akar a Dalai Lámával. (presstv alapján)