2010. február 12., péntek

FEBRUÁR 12 – JOGCÍM NÉLKÜLI BETOLAKODÓK



FIZESSENEK A TOLVAJOK
A zsidóknak a ma is érvényes és hatályos Magyar Szent Korona Törvény alapján kötelező minden jövedelmükből 10 % kamaraadót fizetni. Mielőtt valaki a szívéhez kapna, hogy ez meg honnan van, azoknak a tudatlanoknak eláruljuk, hogy onnan, hogy a magyar királyi állampénztárába ezt a visszamenőleg járó pénzt 1867-től nem fizették meg.


ERŐSZAKOS BEVÁNDORLÓK
Ugyanis a zsidók erőszakos bevándorlók voltak nálunk, akiknek a letelepedését a Habsburgok tették lehetővé. A zsidók azóta is nyíltan Habsburg imádók. Jelenleg is a Habsburg Intézet élén egy zsidó áll, Gerő András. Amikor 1989-ben Habsburg Ottó betette a lábát a budapesti Gólyavárba (ELTE), akkor a termet 99 %-ban örömtől örjöngő zsidók töltötték meg. De nekünk magyaroknak a Habsburgok egészen mást jelentenek. Ahogy ők is megszállók voltak, ugyanúgy a zsidók is megszállók nálunk. Az 1867-es kiegyezésként ismert szerződés zsidókra vonatkozó része semmis, mivel törvényszegésen alapult. Ugyanis, akkoriban a Habsburg-bérenc magyar politikusok a Habsburg-házzal összefogva a zsidókat a magyarok jogosítványaival ruházták föl. Amihez a magyar nép sem akkor, sem később nem járult hozzá. Tehát a zsidók egyenjogúsítása csaláson, törvényellenesen történt, tehát semmis. Tehát minden zsidó tartozik a Magyar Királyság államának 143 évi kamarai adóval és ennek a legmagasabb bűntető kamataival. Miheztartást végett éppen ideje ezt közölni az erőszakos megszállókkal.

VISSZAKÖVETELJÜK AZ
ELLOPOTT MAGYAR VAGYONT
Visszaköveteljük a háborús jóvátételi pénzek címén az általuk ellopott magyar vagyonokat is, mert ezekben az időkben a Moszkvából visszatért kommunistazsidók voltak hatalmon. Továbbá visszaköveteljük a magyar gazdaság alapját képező több tonna aranykészeletet is, aminak legnagyobb részét az Amerikai Egyesült Államok visszaszolgáltatta 1946-ban Magyarországnak, de a zsidókommunista Rákosi-banda ezt az aranykészeletet ellopta saját magának. Továbbá történelmi bizonyítékok alapján pénzt követelünk Magyarország szétdarabolása (Trianon) miatt okozott minden kárért, amelyet a Jászi Oszkár, Károlyi Mihály, Kun Béla-féle zsidóbanda követett el. Továbbá a törvényellenesen, idegen (szovjet) katonai terrorral magához ragadott uralmuk idején okozott minden anyagi kárért feleljenek. 1988-tól kezdve pedig a teljes magyar nemzeti vagyon ellopásáért is feleljenek. Az említett tartozásuknak csak egy része lett említve, a teljes listát helyhiány miatt most nem közöljük. A gyengébb felfogásúakkal és a történelmi analfabétákkal közöljük, hogy 1945-ben a Szent Korona Törvény, a Magyar Törvény nem lett közjogilag hatálytalanítva. Ami magyarul annyit jelent, hogy az azóta történt politikai berendezkedések, államformák törvénysértéseken alapultak és fegyveres erőszakkal, a magyar nép megkérdezése nélkül vezették be ezeket. Törvénysértésből pedig nem lehet jogot, közjogot levezetni. (1hozzászólás)