2010. február 19., péntek

FEBRUÁR 19 - SZÁMONKÉRIK IZRAELT

HAZAÁRULÓKAT HALÁLRA ITÉLTÉK
A libanoni bíróság csütörtökön két férfit halálra ítélt kémkedés miatt. A katonai törvényszék elítélte a volt libanoni biztonsági erőknél lévő Mahmúd Qassem Rafeh-et, aki 63 éves. A vád ellene: "együttműködés és kémkedés az izraeli ellenségnek" A nyugdíjas rendőrt még 2006-ban letartóztatták, de csak az elmúlt évben bizonyosodott be, hogy kémkedett az izraeli ügynököknek 13 évig. A rendőrhöz számos merénylet és gyilkosság is kötődik. Több mint 70 embert tartóztattak le, akiket gyanusítanak azzal, hogy kapcsolatban álltak izraeli hírszerző szolgálatokkal, 2009-ben. Most felszámolták a Tel Aviv által létrehozott kémgyűrűt Libanonban. (presstv alapján) Kép: a sajtótájékoztatón bemutatták a lefoglalt kémeszközöket
ANGLIA BEKEMÉNYíTETT
A hidegvérű angoloknak is elfogyott a türelmük és tüzes kérdéseket tettek fel Izrael számára a Moszad-gyilkosokkal és hamis útlevelekkel kapcsolatban. Jelenleg ott tart az ügy, hogy nemcsak Anglia vonta felelősségre Izraelt, hanem ahol a Moszad-gyilkosság történt, Dubaiban. A dubai vezetés igen kemény üzeneteket intézett Izrael számára. Ilyen esetekre nem volt még példa az elmúlt évtizedekben, hogy Izraelt lebuktatták és hírbe hozták volna, ennyi országban. Izrael egyelőre kapadozik, de nem tudják ezt a piszkos ügyet már lemosni magukról.

MIT KERES A MOSZAD
MAGYARORSZÁGON?
Minket magyarokat ennél sokkal fontosabb kérdések érdekelnek, hogy a hazai hivatalosok és bérsajtójuk mikor számol be a nálunk garázdálkodó Moszad-ügynökökről? Jellemző, hogy ezt a témát sem a Fidesz (Likud), sem a Jobbik („zsidóbűnözést nem ismerünk”) nem hozza szóba. Ezért hozzuk szóba mi.
A Moszad-ügynökök hamis EU-s útlevelekkel érkeztek Dubaiba gyilkolni. Ez igen jó belépő lesz Izrael számára, amikor az EU-ba akar befurakodni. Jellemző, hogy a hazai hírekben milyen süketen kezelik a nemzetközi zsidóterroristák módszereit. Ilyenkor nincs "idegengyűlölet", nincs "rasszistázás", hiszen zsidóterroristákról van szó és ők "szent emberek". Nincsenek különműsorok az izraeli terrorról és a pártok is mélyen hallgatnak. Mégegyszer kérdezzük: Mit keres a MOSZAD Magyarországon? Kik fedezik, kik takargatják a működésüket? Milyen jogállás alapján vannak nálunk?