2010. február 23., kedd

FEBRUÁR 23 – ÍGY DOLGOZNAK A ZSIDÓK

ÉLŐ ANITA NEM MAGYAR
ÍGY VALL ÖNMAGÁRÓL
A ZSIDÓLAP KITÜNTETETT FIRKÁSZA
Két meghatározó eleme van a pályámnak. Falusi származásom, és az a tény, hogy a szakmát a Magyar Nemzetben, annak legjobb korszakában tanulhattam. Ötödik éve vagyok a Heti Válasz újságírója. Sok témában meg kellett mártóznom ez idő alatt. Számomra idegenekben is, ami nagy erőfeszítést igényel. Ha a saját területemre tévedhetek, az akkora könnyebbség, mintha anyaggyűjtés helyett a régi ismerőseimmel beszélgetnék. Megírása pedig olyan, mint egy könnyed ujjgyakorlat. A díjazott cikknél is így volt ez, válásról, gyerekről, ki tudja még miről pletykálkodtunk, miközben a perekről beszélgettünk. Ha ezért még díj is jár, ám legyen. (minosesgiujsagiras,részlet)
Félreértések elkerülése végett, nem a szóban forgó firkász a lényeg, hiszen bármilyen nevet választhattunk volna a szennylapok közül, akik a magyarokba naponta szurkálják a tőrdöféseket. Kezdjük azon, hogy magyar ember nem megy el zsidólaphoz dolgozni. Vagy ha megy, akkor egy pénzéhes zsidóbérenc, egy korcs elfajzott, a magyarok szégyene. A Magyar Nemzet 100 %-ig a zsidómétely terjesztője, semmi köze a magyar szellemhez. Ez a lap tavaly nyáron több cikkben is dicsőítette a Rózsa-Eduardó-féle zsidó terroristákat, a Hír-TV nevű hazugsággyárral együtt. Bezzeg most, amikor egy magyar ül ártatlanul a börtönben, évek óta meghurcoltatva (Budaházy), akkor ezek a mocskos oldalak nem állnak ki Budaházy mellett és a magyarüldözés ellen sem emelik fel a szavukat. De menjünk tovább. A díjazott firkász alább így írt Budaházyról. Összemosta cigánybűnözővel (Kolompár) és más alakokkal. Gyurit nem lenne szabad egy lapon emlegetni ezekkel, de ezt Élő Anita szándékosan megtette, a "minőségi újságírás" jegyében. Hogy mennyire magyargyűlölő Élő Anita, az abból is látszik, hogy volt pofája – ez a legjobb szó rá – az idős magyarnál elhallgatni, hogy ő nem bűnöző volt, hanem a cigánybűnözőktől akarta megvédeni a terményeit, mert a cionista rendőrállam nem képes a magyar emberek életét és vagyonbiztonságát megvédeni. Erről persze nem firkál Élő Anita (képen). Ami pedig a lapját illeti, azt nyugodtan nevezhetjük Heti Nyálasnak, a Fidesz egyik szócsövének.
NINCS KEGYELEM
Az előzetes letartóztatásban lévő Budaházynak 750 ajánlószelvényt kellene összegyűjtenie úgy, hogy a Jobbik a Xl. kerületben - az egykori "harcostárs", Novák Előd személyében - saját jelöltet is indít vele szemben. Ám ha mégis jelölt lenne, és a számára legkedvezőbb jogértelmezés válna valóra, szabadulásáról akkor Is a nyomozati bíró vagy az Országos Választási Bizottság döntene, márpedig egyik sem érdekelt a mentelmi jog érvényesítésében. Az uborkaágyása köré áramot vezető és ezzel halálos balesetet okozó kesznyéteni Szoboszlai Barna is a mentességre apellálva lett a monoki polgármester, Szepessy Zsolt fémjelezte Összefogás párt képviselőjelöltje. A haladékra játszik a három ügyben is vád alatt levő Kolompár Orbán, az MCF Roma Összefogás Párt elnöke. Indul a választásokon a milliárdos értékben elkövetett csempészettel vádolt Földesi-Szabó László által vezetett Magyarok Egymásért Szövetsége is. A büntetőeljárások felfüggesztésének ötletét a magyarok a bolgároktól szerezhették: ott tavaly nyáron öt bűncselekménnyel vádolt bűnözőt engedtek szabadon a mentelmi jog miatt, de egyiküknek sem sikerült bejutnia a parlamentbe.(Élő Anita, hetivalasz, részlet)
KESERŰ IGAZSÁG
A híresztelések szerint lassan halad a kopogtatócédulák gyüjtése Budaházy György részére, mely sikeres akció esetén szabadságot jelenthetne a bebörtönzött politikai fogolynak. Viszont itt van egy gondolat: Ha a népséget eddig nem érdekelte a szovjet ötágú csillag eltüntetése, akkor miért érdekelné õket Budaházy György? Nemzeti kórtünet 2010 februárjában, a választások elött. (1hozzászólás)