2010. február 17., szerda

FEBRUÁR 17 – BŰNTANYA AZ EGYETEMEN

MEGGYALÁZTÁK ZRÍNYI SZELLEMÉT

A hazai kommunisták nem ismerik a latin mondást: „A név kötelez”. Ez a hazai egyetemekre különösen igaz, mert a legnagyobb magyarokról elnevezett egyetemek vezetését nem érdeklik a névadók, hiszen ezek az egyetemek bűzlenek a bűnözésektől. Már a második egyetemen fogtak el gyilkost. Most meg a rektor, Dr. Szabó János (képen) lett elfogva, a hírek szerint dulakodott a nyomozókkal, majd letartóztatták. Ne felejtsük el, ezen az egyetemen tanít az elhíresült őrnagy úr is, Vukics Ferenc, aki Sólyom Lászlóval levelező viszonyban van. De erre az egyetemre járt az elhíresült „professzor” is, aki most boliviai börtönében várja a tárgyalását.


A SZÉKELY LÉGIÓ TAGJA VOLT
RÓZSA EDUARDÓ BARÁTJA
Miközben a sajtóban Tóásót egy gyenge szívbeteg embernek állították be, mert volt korábban szívműtétje is, ez nem akadályozta meg őt abban, hogy évekig fegyeres gyakorlatokra járjon és egy ilyen túrázásra indult Boliviába is 2008-ben. Kép: index
„Tóásó Előd a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem had- és biztonságtechnika mérnöki szakának levelező hallgatója volt, tanulmányait azonban nem fejezete be. A 2008-2009-es félévre már nem is jelentkezett, tandíját sem fizette be, ezért a hallgatói jogviszonyát felfüggesztették - nyilatkozta lapunknak Bocskai István, a honvédelmi minisztérium szóvivője. Bocskai elmondta: Tóásó nem katona, az egyetem civil hallgatója volt, ezért nem is ellenőrizték jobban, mint bármelyik egyetem bármelyik hallgatóját. Tóásó is tagja a Székely Légiónak. A Székely Légió a román Ziua című lap szerint félkatonai csoport, amely a baszk ETA-éhoz hasonló akciókat hajtana végre Romániában. A légió vezetője ezt az Indexnek nyilatkozva két éve és a bolíviai események kapcsán is tagadta, szerinte a légió csupán sportegyesület.” (index, 2009,apr.17)
A 14 órás hírekben már civil társa is volt a dandártábornok úrnak, aki megsérült, amikor ellenállt a letartóztatásnak.