2010. február 16., kedd

FEBRUÁR 16 – PISZKOS STRICIK



MEDDIG ÉRVÉNYES
EGY NEMZETKÖZI SZERZŐDÉS?


1947. évi XVIII. TÖRVÉNY
a Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerzõdés becikkelyezése tárgyában 1. § A Magyar Köztársaság által a Szocialista Szovjet Köztársaságok Szövetségével, Nagy Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysággal, az Amerikai Egyesült Államokkal, Ausztráliával, a Fehérorosz Szocialista Szovjet Köztársasággal, Kanadával, Csehszlovákiával, Indiával, Új- Zélanddal, az Ukrán Szocialista Szovjet Köztársasággal, a Dél-afrikai Unióval és a Jugoszláv Szövetséges Népköztársasággal Párizsban 1947. évi február hó 10. napján kötött békeszerzõdés a hozzátartozó mellékletekkel együtt az ország törvényei közé iktattatik. (a szerződés bevezető szövege)
PISZKOS STRICIK
Ma reggel a cionszósző azzal riasztotta a hallgatóit, hogy egy pártot bejegyzett a bíróság, akik március 6-án nemzeti megemlékezést akarnak tartani, s ehhez nem kell engedély, mert a jelenlegi törvények szerint kampányidőszakban bármilyen tartalmú rendezvényt lehet tartani egy pártnak. A rádió csahosai azon rágtak be, hogy a rendőrség által betiltott redezvényt a bíróság elutasította, mivel egy párt kampányidőszakban bármilyen témában tarthat rendezvényt. A Nemzeti Forradalmi Pártról van szó. Mi következik ebből a hírből? Az, hogy a rendőrség visszaélt a hatáskörével. Ilyen esetben az ügyészségnek kellett volna rendőrséget - nem elmarasztalni - , hanem megbüntetni súlyos milliókkal. Nem az egész testületet, csak azokat a vezetőket, akik ezt a törvénysértő döntést kitalálták. De a rádió hiénái még ebbe sem nyugodtak bele, hanem megkérdezték a bírót, hogy milyen alapon jegyeztek be egy „fasiszta” pártot? Mondanunk sem kell, hogyha jogállam lennénk, akkor a cionrádió sem rágalmazhatna kénye-kedvére. Sőt, nem is működhetnének. Reméljük az az idő is eljön, amikor a patkányok ki lesznek füstölve a Bródy Sándor utcából. Persze ezt nem a Jobbiktól kell várni. Tehát a bírónő azt válaszolta, hogy a pártot bejegyezték, mert megfeleltek a törvényi előírásoknak. Erre a beszédhibás görény tovább nyúzta a bírót, de hát ezek fasiszták, miért jegyezték be őket? Mire a bírónő megmonda ennek a féregnek, hogy amíg nem követ el egy párt törvénysértést, addig szabadon működhetnek. Kivéve az SZDSZ-t, mert azok saját gyűlésükön csaltak, ezt az ügyészség is megállapította, mégsem tiltották be a pártot. Tehát vannak „jó pártok” (a zsidók) és „rossz pártok” (a magyarok). Az egész történetet amiatt írtuk meg, mert a cionrádió azt fröcsögte, hogy az ilyen pártokat be kéne tiltani az 1947-es párizsi békeszerzõdés értelmében.
MEDDIG ÉRVÉNYES
EGY NEMZETKÖZI SZERZŐDÉS?
A kérdésre válaszolva addig érvényes egy szerződés, amíg az aláíró felek ezt rögzítik egy időpontig és addig amíg az aláíró felek jogi helyzete időközben meg nem változik. Márpedig az államok jogi helyzete - általában - elég hamar megváltozik, főleg háborúk után. Ahogy fent látható, az aláíró felek közül ma már csak Amerika, Anglia, Újzéland, India, Kanada, Ausztrália és Dél-Afrika létezik. A többi ország is létezik, de teljesen más határokkal, teljesen más politikai berendezkedéssel. És vannak olyan államok is, amelyek azóta megszűntek (SZU, Jugoszlávia, Csehszlovákia). Erősen elgondolkodtató az, hogy nem volt elég a négy győztes nagyhatalom diktátuma, hozzácsaptak még olyan országokat is, amelyeknek semmi köze nem volt Magyarországhoz. Franciaország győzteskénti szerepeltetése pedig közönséges csalás, hiszen ők lefeleküdtek a németeknek, sőt német- bábállamot hoztak létre.
NÉZZÜK MAGYARORSZÁGOT
Magyarország 1947-ben nem független, hanem oroszok által megszállt ország volt. Ugyan itt voltak az amerikai, angol katonai ellenőrök is, de ők a hatáskörüket mindenben átadták az oroszoknak. Magyarországra igen súlyos jóvátételt szabtak ki, ami külön témát érdemelne. Lényeg az, hogy ezeket a súlyos anyagi és pénzbeli büntetéseket Magyarország kifizette, s onnantől kezdve a szerződés nem volt érvényes ránk. Ez azért is igaz, mert amikor 1956-ban a Nyugatnak a magyar szabadságot kellett volna megvédeni, akkor nem segítettek rajtunk, hagyták az orosz eltiprást. És akkor 2010-ben zsidó stricik és terroristák a szemünkbe vágják ezt a szerződést, ami már 1955-ben lejárt, érvényét vesztette. A rádiós azt pofázta, hogy a szerződés tiltja a fasiszta szervezetek létrehozását. Ez igaz, benne van a szerződésben. De a szerződésben a kommunista terrorszervezet alakítását azt nem tiltották be! Az lehetett, hogy gyilkolják a magyarokat ÁVO-val. És még 2010-ben is van több kommunista ideológiájú párt Magyarországon, ezeket engedte bejegyezni a bíróság. Akkor az ellen nem jajgatott a rádiós patkánybanda.

ZSIDÓK NÉLKÜL NINCS KOMMUNIZMUS