2010. február 18., csütörtök

FEBRUÁR 18 - SORRA LEBUKNAK A BŰNÖZŐK



KAPKODNAK A KOMMUNISTÁK
DE MÁR ELKÉSTEK


NÉPSZÁMLÁLÁSKOR IS LEGYEN
SZÁRMAZÁSI STATISZTIKA


MSZP: készüljön statisztika

a bűnelkövetők származásáról!

Az MSZP törvényt alkotna az Országgyűlésről, amely rögzítené a képviselők jogait és kötelezettségeiket. Javasolják például, hogy ne kaphasson tiszteletdíjat az a képviselő, aki nem vesz részt rendszeresen a parlamenti munkában. Hangsúlyos tétel a program honvédelmi részében, hogy 2012-re egy négyezer fős, önkéntes tartalékos rendszert állítanának fel. Egyértelművé és követhetővé tennék az egészségügyi szolgáltatók területi ellátási kötelezettségét, és a különböző szintekre való beutalás rendjét is. „ A romaintegráció kiemelt feladatként szerepel a programban. „Támogatjuk az ombudsmanok javaslatát, készüljön statisztikai adatgyűjtés a bűnelkövetők származásáról” – olvasható az iratban. (MTI,részlet)
GENGSZTEREK A HONVÉDELMI
MINISZTÉRIUMBAN
Fegyelmi eljárás indult a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője ellen. Ács Tibor alezredes gengszterszervezetnek nevezte a Honvédelmi Minisztérium egyik cégét. Az MR1-Kossuth Rádió kereste a Budapesti Katonai Ügyészséget, hogy van-e összefüggés az EI Zrt. és a Zrínyi Egyetem rektorának elfogása között. Az ügyészségtől nem nyilatkozott senki, Ács Tibor letette a telefont. Az EI Zrt-t is kerestük, de onnan a Honvédelmi Minisztériumhoz irányítottak. A tárca nem érzi illetékesnek magát az ügyben, ezért nem nyilatkozik senki. Azt is megkérdeztük, melyik minisztériumi cégnél nyomoz az ügyészség vesztegetés gyanúja miatt. A tárca ugyanis szerdán megerősítette, hogy hetekkel ezelőtt hivatásos katonákat vett őrizetbe az ügyészség. Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy az egyik elfogott ezredessel kötött vádalku vezette el a nyomozókat a Zrínyi Egyetemre. A nyomozásra hivatkozva ezt a kérdésünket is elutasította a minisztérium.(MR)
Miközben Boliviában az alsóház azonnal megszavazta a teljes bírói kar kicserélését, addig nálunk még mindig a kommunista vérbírók és kommunista bírók működhetnek. Most azt a szóvivőt büntetik meg, aki leleplezte a HM-ben lévő maffiacégeket. Rádió mondta, egészen magas fizetéseket kaptak az ilyen cégeknél dolgozók. Szekeres elvtárs (képen) persze hallgat.