2010. február 1., hétfő

FEBRUÁR 1 – TÜLEKEDNEK A BŰNPÁRTOK

VÁLASZTÁSI ZSIDÓPÁRTOK

MSZP - A kommunista nyugdíjasokban bíznak, a cédulákat összeszedik
MDF – Nem valószínű, hogy elegendő cédulát szednek össze, kétséges az országos lista
FIDESZ – Mindenképpen a Jobbik ellen fognak helyileg kampányolni
JOBBIK – Egyéni jelöltjeik teljesen ismeretlenek, a cédulagyűjtés is gondjuk lesz
LMP – Nem tudnak elegendő cédulát gyűjteni, egyéni jelöltjük sem lesz
TORGYÁN – Nem tudnak elegendő cédulát gyűjteni, egyéni jelöltjük sem lesz. A Torgyán-párt és az LMP arra kell a kommunistáknak, hogy a Jobbiktól és a Fidesztől szavazatokat vonjanak el. Mindkét pártot a zsidók tömik pénzzel.
Hát persze, hogy a zsidó Nemzetőr a Jobbikot támogatja. Érdemes megnézni ezt a zsidó salátát. Független- pártsemleges-igazságkereső-nemzeti. Dobos Attila lapja kb. olyan mint a lekváros szalámi savanyúuborkával. 100 %-osan zsidószellemű lapról van szó. Maradjunk ennyiben.
A MEGMONDÓEMBER
TÖLGYESSY FŐZTE KI A JELENLEGI TÁKOLMÁNYT
Tölgyessy Péter mindennek ellenére úgy látja, nagyon veszélyes lenne egyetlen mozdulattal felrúgni a mostani alaptörvényt, még akkor is, ha egy párt kétharmados többséget szerez. Nyilvánvaló, hogy a győztes nem menekülhet el az új alkotmány elől, de tudnia kell, hogy az ellenfél biztosan nem fogadja el az új köztársaság alapjait, így továbbra sem lesz egy nemzetet egyesítő alkotmányunk. Az alkotmányjogász szerint erre egyébként nincs is szükség, szerinte klasszikusan kelet-európai megoldás, hogy a nem működő szerkezetek helyett folyton újabbakat hozunk létre, ahelyett, hogy a meglévőt javítanánk, töltenénk meg tartalommal. Az alkotmányjogász szerint a mostani közjogi szerkezetet, amely esélyt ad az ellenzéknek visszakerülni a hatalomba, érdemes lehet megőrini, az országot pedig kell eredményessé tenni, hogy ez aztán igazolja az alaptörvény működőképességét. (MR)
Tölgyessy a rádióban már „tákolmánynak” nevezte a jelenlegi alkotmányt. Hát persze hogy nem akarnak új alkotmányt, mert akkor valódi elszámoltatás jönne. Tölgyessy azt a hazugságot mondta a műsorban, hogy „el lehet kergetni a hatalmat” a négyévenkénti szavazásokkal. Önmagában ez sem igaz, mivel a választási törvény ezt nem teszi lehetővé, de alkotmányozni csak a magyar nemzetségnek van joga. Egyedül és kizárólag. Ehhez pedig minden eszköz megengedett. Idegen bűnözőknek ebbe semmi beleszólása nem lehet.