2010. február 3., szerda

FEBRUÁR 3 - MENTELMI JOG

BUDAHÁZY MÁR A HÍREKBEN
A Hír-tv 17 órás híreiben nyilatkozott a fővárosi ügyészség szóvivője - Fazekas Géza -, aki nagy nehezen, rossz magyarsággal kinyögte, hogyha Budaházy jelöltként indul, akkor arra az időre a mentelmi jog szabályai érvényesek rá. Ez egy ravasz megnyilatkozás volt, itt már föl sem hozta azt, amit a választási szakember mondott korábban, hogy a bíró döntésétől függ, hogy jelöltként ki kell-e engedni a börtönből erre az időre vagy sem. Budaházy a XI. kerületben indulna, amely többségében vérkommunista körzet. Úgy tünik a hatalomnak érdekében áll Budaházy jelöltkénti szereplése, de hogy emögött mi van, azt csak találgathatjuk.


MESTERHÁZY ATTILA ALJAS KIJELENTÉSEI
A bolsevik miniszterelnök jelölt a nyugdíjas találkozón két aljas és hazug kijelentést tett. Az egyiknél azt hazudta, hogy édesapját a jobboldali orvosok esetleg nem fogják megfelelően kezelni, ha orvos elé kerül. A másik hazugsága az volt, hogy nem szeretné azt, ha a gyerekénél az iskolában azt néznék, hogy szüleinek milyen a politikai beállítottsága.

VÁLASZUNK MESTERHÁZYNAK
Aljas, gyilkos kommunisták! Ti osztottátok ketté, jobbra és balra a társadalamat. Ti golyóztok ki minden magyart a munkahelyekről, ha megtudjátok, hogy nemzeti meggyőződésű. És ezt évtizedek óta teszitek. Gyilkosok vagytok, magyargyilkosok! Kép: pestiek véleménye a mocskokról