2010. február 4., csütörtök

FEBRUÁR 4 - VÖRÖS BŰNÖZŐK


Kép: Czinege jobbszélen
A VÖRÖS BŰNÖZŐK MÚLTJÁBÓL
Mesterházy Attila a kijelentéseibõl itélve visszavágyódhat a régi szép idõkbe, amikor az elvtársaknak külön szanatóriumok és üdülõk álltak a rendelkezésükre. Szögesdróttal védett munkásőrüdülő, ahol minden inyencséget megkaptak, ezek a söpredék alja fajzatok. A bakonyi vadrezervátum területén gyakorlatozott egyszer a katonaság. Czinege elvtárs (képen) a kovácsinasból lett hatelemis cigánykölyök is a szemlélõdõk között volt. Egyszer beszóltak rádiótelefonon az erdészlakba, hogy egy tisztáson van egy lelõtt szarvas és elvihetik. A helyszínre érkezõ vadászoknak felakadt a szeme. A szarvast helikopterrõl vadászták le sorozatlövéssel gépfegyverrel. Ezek a vörös barmok nem ismerték a vadászetika legalapvetőbb szabályait sem. Ezeknek utóda a Mesterházy kölyök.
RÓZSADOMBI SZOT-ÜDÜLŐ
Egy személyes élmény. Egyszer tizenkét éves munkaviszony után kaptam egy kedvezményes üdülőjegyet a Szabadság-hegy-i SZOT üdülõbe. Négyen voltunk egy szobában; egy állandóan köhögõ asztmás beteg és egy kiírt idegbeteg. Az üdülõ nem betegüdülő volt. Az idegbeteg nyilvános öngyilkosságot akart elkövetni a negyedik emeletrõl. Mentők szirénáztak, pszichiáterek kiabáltak a hangosbemondóba, majd a rendõrség avatkozott be a szocialista eseménybe. Ugyanabban az üdülõben egy elvtársnak kétszobás sarki lakrész dukált, holott egyedül volt. Hát ezeket az időket sírják vissza az elvtársak. Mesterházy Attila is ennek az alja söpredéknek a
leszármazottja.
(1 hozzászólás)
CZINEGE VILLÁJA
A rózsadombi körszálló a 70-es, 80-as években a keleteurópai, orosz és szocialista elvtársaknak is szolgált, de később már valutáért nyugatiaknak is adtak ott lakosztályokat. A rendszerváltás után egy Globex nevű maffiacégnek privatizálták át, akik 4 milliárdos csalást csináltak, más ingatlanokkal együtt és a perüknek máig sincs vége, mert nagykutyákról van szó. A kommunista paradicsomban egyes vállalatoknál a legjobb ingyenes és kedvezményes hazai és külföldi beutalókat a zsidók és a kommunista vezetők lekacsmarták maguknak. A dolgozóknak meg a legsilányabb üdülési helyekkel szúrták ki a szemüket. A zsidó Karinthy fia, Karinthy Ferenc írt egy darabot, ami arról szólt, hogy a főelvtársak hogyan dorbézolnak vidéki vadásztanyákon, erődket hasítottak ki maguknak, ahová aztán külön villanyt és utat vezetettek maguknak. (Házszentelő, 1986) Akkoriban keringett egy pletyka, nem tudni igaz volt-e vagy sem, hogy Czinege az új Rózsadomb-i villájába meghívta Kádár-t is látogatónak, de az amikor meglátta a hatalmas fényűzést visszafordult. Állítólag Karinthy Ferenc ezután írta meg a darabot és a színház csak rövid ideig játszotta, pedig filmre is fölvették. Ezt kéne most a Mesterházy -féle bűnbandának az orra alá dörgölni.