2010. február 5., péntek

FEBRUÁR 5 - BÚJKÁLÓ BŰNÖZŐK





BÚJKÁLNAK A BŰNÖZŐK


Elváltoztatott külsővel bújkált a BKV informatikus vezér. Demszky Gábor elbújt a sajtó és tévé elől a hivatalában. Hagyó Miklós elvtárs lemondott tisztségeinek egy részéről. Hagyó titkárnője volt Horváth Éva (képen, letakart szemmel), aki sosem dolgozott a BKV-nál, senki sem látta ott, mégis 30 millió Ft-ot kapott. Állítólag ennek a nőnek a férje, élettársa (?) Mátay László másik BKV-s (képen). Nem tudni, hogy a képen látható tévés Mátayról van-e szó? Bővebben az alábbi linken olvashatók részletek. Kár, hogy az oldal képeket nem közöl. Lehet, hogy azért, mert a bűnözők többsége zsidó?
A TÉVÉS MÁTAYRÓL VAN SZÓ
A Népszava arról ír: továbbra sem ad megnyugtató választ a BKV arra a kérdésre, hogy miért kerül 271 millió forintba az eredetileg 196 millióra tervezett utas- és vezetőülés-javítás. A lap emlékeztet arra: a feladat elvégzésével megbízott Nast Kft. korábban azzal indokolta az árnövekedést, hogy a BKV-nak bizonyos busztípusokra nem voltak adatai, illetve az akkor még garanciális járművekkel nem kalkuláltak. A vállalati szerződések szerint egyébként szódagyártó automaták karbantartására 68 millióért, teafilter, teaszörp, kristálycukor, citromlé és ásványvíz szállítására 48 millió forintért adott megbízást a cég. A Magyar Nemzet birtokába került szerződésekből emellett kiderül, hogy csaknem 30 millió forint értékben kapott két megrendelést a BKV-tól a stop.hu internetes hírportál főszerkesztője, Mátay László cége 2007-ben. Mátaynak az a Horváth Éva az élettársa, akit a napokban menesztettek a közlekedési cégtől, miután kiderült, hogy Hagyó Miklós szóvivője is egyben. (hiradohu, 2009.aug.27)
ZSIDÓTÉVÉ BŰNÖZŐKET SZEREPELTETETT
Jellemző a hazai viszonyokra, hogy az ilyen Mátay figurák voltak a megmondóemberek, a közvéleményformálók a vezető tévéknél. Most már értjük, hogy milyen kapcsolatok kellenek ahhoz, hogy valaki a tévékben csahos legyen. Pusztuljon a zsidódemokrácia!