2009. december 11., péntek

DECEMBER 11 – ELHÚZOTT A HOLOPOJÁCA

ASZOTT MÚMIA LESZEREPELT

Jó gyomra kell, hogy legyen az embernek, ha látta a tv-ben Elie Wiesel holokausztmenedzser fröcsögõ nyávogását a magyar Parlamentben. A nézőközönség legalább fele vértestvére volt ennek az aszott múmiának. A többiek feles és negyedes korcsként lapítottak a padsorokban. Tulajdonképpen egy ilyen összetételû zsidó bazár után már nem szabad meglepõdnünk semmin sem. Lassan majd felkúszik a Dávid-csillagos zászló is a homlokzatra. Kezdődött ez már a gengszterváltás után, amikor Tom Lantos fasisztázódott a Parlamentben és nem volt egyetlen egy magyar sem, aki rendreutasította volna. Szoktatás ez neked bõgatyás. Szaknyelven a kutyáknál úgy hívják, hogy dresszírozás az ökröknél és egyébb igavonó barmoknál pedig idomítás vagy betörés a neve. Gyomor kell hozzá, hogy végignézze az ember az ilyen műsorokat.

HÁBORÚT HIRDETETT A NÉGERZSIDÓ

Aztán jött nemsokára a Nobel - békedíj átadása Oslóból. Jött a nagy ász Barack Obama az USA elnöke. Mivel kiszívárgott, hogy a díjat odaitélő bizottság korántsem volt egységes, és svédországi tapasztalotokból tudjuk, hogy az Akadémia bizottsága mögött terpeszkedik egy láthatatlan háttérhatalom, akiknek a szava a döntõ. Obama elnök ügyesen és szerénykedve elregélte, hogy mások talán jobban megérdemelték volna a Nobel-békedíjat, de aztán úgy formálta a refréneket, hogy mégiscsak õ az elsõszámú jogos tulajdonos. Elmondta majdnem könnyezve, hogy az USA jelenleg is két háborút visel, de megmagyarázta, hogy vannak jogos háborúk, amikor az ember védekezik. Tehát értsd úgy te buta tahó a világ minden tályán, hogy az USA és bandája a világ minden részébõl azért utazik 15 ezer kilométerre Afganisztánba, hogy védekezzen. A bizonygatását megerõsítette néhány páldával is. Szerinte az USA felszabadította Európát az első és második világháborúban, valamint a diktaturák ellen harcolt és hozzátette, hogy nem szoktak harcolni demokratikus országok ellen. A kínaiaknak pedig azt bizonygatta, hogy az USA nem akarja senkire se rákényszeriteni a saját politikai rendszerét még akkor sem, ha egy nem demokratikus országról van szó. Hát persze. Az USA judeo-kapitalista gazdasági rendszere megingott az utóbbi idõkben. Jól jönne egy kis külső segítség. Mozgalmas volt tehát ez a hét. A világnak jutott egy hamiskártyás Barack Obama a hóna alatt egy Nobel - békedíjjal és a másik hóna alatt a háborús tervekkel. Nekünk magyaroknak pedig jutott egy kisebb ász, a holokausztmenedzser Elie Wiesel. Neki is van egy Nobel - békedíja, de ezt nem meri lobogtatni az izraeli Knesszetben, csak a birkák gyülekezeténél Magyarországon. (tudósítónktól)

A holopojáca leszereplésére később még visszatérünk. A hazai tévékben még ennyire jó közeli képeket nem láttunk Obamáról. Amikor profilban mutatták tökéletesen látszott,hogy ugyanaz az orrformája, mint amit zsidó édesanyjától örökölt. Persze szülei múltjáról és viselt dolgaikról mélyen hallgatnak. De az interneten sok mindent meg lehetett tudni a jehudák forgófejű bábjáról. A szerk. Kép: külföldi karikatúra