2009. december 15., kedd

DECEMBER 15 - AMERIKA DEMOKRÁCIAEXPORTJA


AZ INTERPOL FOGTA EL
A RÓZSÁT TÁMOGATÓ
ZSIDÓTERRORISTÁT

A boliviai és brazil hírszerző ügynökségek összehangolt munkája alapján vizsgálatot indítottak annak megállapítására, hogy mi vezetett az ír Yasser Mohamed bűncselekményeihez, akit a múlt héten tartóztattak le Brazíliában. Mindezt hétfőn jelentette be Victor Hugo Escobar (képen) a rendőrség főparancsnoka. Azt mondta, hogy Mohammed letartóztatása annak volt az eredménye, hogy előtte a rendőrség sokáig figyelte működését, rámutatva arra, hogy az írnek kapcsolata volt az illegális kábítószer-kereskedelemhez és pénzmosáshoz. Ezek a kutatási eredmények ismertté váltak, majd a brazil szövetségi rendőrség a nemzetközi rendőrséghez (INTERPOL) fordult, hogy tegyen lépéseket az ügyben. A többpárti parlamenti bizottság elnöke, César Navarro azt mondta, hogy Mohamednél valószínűleg ki kell vizsgálni a külföldi zsoldosokkal való kapcsolatát, különösen a bolíviai-magyar-horvát Eduardo Rózsa Floressel kapcsolatban, aki szervezett fegyveres csoportokat hozott létre, hogy kiprovokálják az erőszakot Boliviában. Escobar megjegyezte, hogy ezeket az eseteket az ügyésznek is meg kell vizsgálni, akinek a feladata ez az ügy. Navarro bejelentette annak lehetőségét is, hogy a bolíviai kormány vizsgálja Mohammed kiadatását, addig is a Brasilia Szövetségi Rendőrség börtönében van. (ABI,dec.15)

MIRŐL VAN SZÓ?

Arról van szó, hogy a marxista zsidó, Hillary Clinton amerikai külügyminiszternek nagy a pofája a kábítószerkereskedelem miatt, miközben USÁ-ban állítják elő a legtöbb kábítószert, ott a legnagyobb a fegyvercsempészet és az USA lopja el a cocatermések javát. Majd megbízott zsidóival az USA terjeszti szét azon országokba ezeket, akiket meg akarnak támadni és zsarolni. A módszerük az – mint amit Bolivia és Venezuela esetében is láttuk -, hogy megrágalmazzák az általuk ellenségesnek vélt országokat, hogy nem demokratikusak, nem harcolnak eléggé a kábítószer-kereskedelem ellen, stb. Mivel ezek az országok védekeznek a hamis rágalmak ellen, ezután jön az ameriakai gazdasági, diplomáciai és fegyveres erőszak. Ez az amerikai recept. Lényegében ezt a módszert szervezte és követte az amerikai zsidó Goldberg diplomata is, akit több éve kiutasítottak Boliviából, mert fölsimerték a bűnözéseit. Ehhez hasonló feladatot látott el ez a Yasser Mohammed nevű iraki zsidó terrorista, akinek ír állampolgársága is volt. Tehát egy nemzetközi bűnöző bandáról van szó, akiknek a kábíószerkereskedelem, a fegyverkereskedelem és terrorizmus a mesterségük. Mint ahogy Rózsa is nemzetközi zsoldosokat szervezett be.

AZ USA ÉS A KÉBÍTÓSZERKERESKEDELEM
Afgán források megerősítették, hogy az USA és szövetségeseik jelenléte óta megduplázódott a kábítószer-kereskedelem Afganisztánban. A katonaság is elõszeretettel élvezi és árusítja is, hisz nekik nem kell a vámhatóságoktól tartani. Ez az elnéző magatartás újabb önkénteseket csalogathat az USA hadseregébe. (1hozzászólás)

A hazai sajtóban évekkel ezelőtt több olyan cikk látott napvilágot, amiben külföldi forrásokra hivatkozva azt írták, hogy a hatalmas afgán kábítószerkereskedelemben a vílághírű tőzsdecápa, Soros György is benne volt.