2009. december 20., vasárnap

DECEMBER 20 – ELHALLGATOTT HÍREK


Kép: Chavezt és Moralest majd szétszedték az újságírók, míg a cionista gyilkos, Obama elhúzta a csíkot, senki sem volt rá kiváncsi. Morales mutatja az elfogadott népszavazási beadványt.
CHAVEZ ÉS MORALES LESÖPÖRTE

BARACK OBAMÁT KOPPENHÁGÁBAN
A bolíviai államfő megismételte azt a javaslatát, hogy az ENSZ éghajlat-változási ügyben készítsen egy átfogó népszavazást ebben a témában. Végezzenek a globális éghajlatváltozásról szóló népszavazást. Ezt mondta: " ez egy jóváhagyott dokumentum az éghajlatváltozási csúcstalálkozón, Koppenhágában." Ezt a javaslatot a Bolivári Szövetség népeinek America (ALBA) a társadalmi mozgalmak nevében tették meg. A jelszavuk az volt végső meghallgatáson: "Megmentjük a Földet vagy halált akarunk?”- amelyet megtapsoltak a szociális mozgalmak, az eseményen. Morales felolvasta a népszavazási kérdéseket:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy helyre kell állítani a természetet, felismerve a Föld Anya jogait" Egyetért-e Ön azzal, hogy azt a modellt el kell vetni, amely a túlhajszolt fogyasztást és a hulladéktermelést okozta, s ez a kapitalista rendszernek köszönhető " Egyetért Ön azzal, hogy a fejlett országoknak csökkenteni kellene az üvegházhatást okozó gázok kibocstását, hogy a hőmérséklet emelkedése legfeljebb egy fokot érjen el" "Vállalja ön azt, hogy az összes elköltött pénzt a védelmi kiadások helyett az éghajlatváltozás megállítására fordítsák " Egyetért-e Ön azzal, hogy hozzanak létre egy éghajlatváltozási bíróságot”.
Minden egyes kérdést a jelenlévők hangzatos igennel fogadták el. (bolivia24, alapján)

Reméljük, hogy az ALBA államok javaslata visszhangra talál és széles körben terjed. Alig hogy vége lett a koppenhágai csúcsnak, Obama és külügyminisztere, a marxista Clintonné azonnal összeültek és most törik a fejüket egy új Dél-Amerika-i terv kidolgozásán, mert most már a klímacsúcson is hatalmas vereséget szenvedett Amerika. Egyelőre csak hízelegnek a délamerikai államoknak, de azok valódi tetteket várnak. Ez a klímacsúcs a nagyhatalmak teljes bűnözésére hívta fel a figyelmet és jellemző, hogy a kommunista Kína is azt a nótát fújta amit Amerika.