2009. december 17., csütörtök

DECEMBER 17 – EGYRE GYANÚSABB


A DISZNÓ UTÁN KECSKEVÍRUS JÖN?
VAGY CSAK ÁTNEVEZIK?

Bár sok ország van a világon, ahol még mindig küzdenek sertésinfluenzával, most egy új influenza járvány jött kecske-vagy Q-láz ütött ki Hollandiában. Q-láz okozta Coxiella burnetii baktériumok kiválasztódnak a tejbe, a vizelet-és székletürítéssel fertőzött állatokból, a magzatvíz és a placenta a vemhes kecskéknél és birkáknál spontán vetélést okoznak. Ezek a fő tünetei a betegségnek: Magas láz, erős fejfájás, hidegrázás, zavartság, torokfájás, izomfájdalmak, hasmenés, hasi fájdalom, hányinger, hányás, ezek az általános betegség fő tünetei kecske influenzának. A betegség főleg a tüdőt és a májat támadja meg. Az akut változata a betegségnek legfeljebb 14 napig tart, de akkor is legfeljebb két évig tapasztalható a krónikus fajtája a betegségnek. A szoros kapcsolatot fertőzött kecskével, ezt tekintik a főbb fertőző forrásnak. A legutóbbi adatok feltárták, hogy a betegségtől már 2.300 személy fertőzödött meg az országban, azt állítják hat másik életét vesztette. Mind a hat személy, aki meghalt a Q-lázban, azt tartják, hogy nem volt nekik mögöttes betegségük. Nem találtak olyan esetete, hogy a kecske influenza emberről emberre fertőzhetne, hangsúlyozták az egészségügyi tisztviselők. (presstv)

MILYEN ÁLLAT JÖN MÉG?

FALUS DOKTOR ÚGY AGITÁL MINTHA AZT MONDANÁ HOGY :
ÖLJETEK, ÖLJETEK, ÖLJETEK
Ez a Falus Lódoktor kisértetiesen elmlékeztet még kinézetében is a zsidó Ilja Ehrenburgra, aki a háborúban politikai biztosként azzal uszította az orosz katonákat, hogy minden németet öljenek meg. A cionista patkányköztársaságban egy ANTSZ-es hivatalnok a mindennapos főuszító. Már kápószerű hangjától és kinézetétől is viszolyog az ember. Az ilyen miért nem a zsidóiskolákba megy uszítani?
ÖLJÉTEK MEG A KISDEDEKET!
OLTÁSOS HERÓDESEK TŰVEL GYILKOLNAK
Kétezer adag, vagyis ezer csecsemő beoltására elegendő influenza-vakcinát ajánlott fel egy külföldi gyógyszercég Magyarországnak. Olyan hat-tizenkét hónapos kisbabákról van szó, akiknek veleszületett betegségük van, ezért egy H1N1-fertőzés az életükbe kerülhetne. A védőoltás beadása önkéntes és ingyenes, a rászoruló gyerekek szüleit megkeresik az orvosok - mondta az InfoRádiónak az országos tisztifőorvos helyettese.