2009. december 5., szombat

DECEMBER 5 – JOBBIK SZÉLHÁMOSSÁG




Nemzetpolitikai Minisztériumot kell felállítani, amelynek feladata a határon túli magyarság problémáinak egységes, stratégiai alapú kezelése, az őket érintő döntéshozatali mechanizmusok megszervezése, irányítása és végrehajtása, valamint az e célra elkülönített kormányzati források elosztási feltételrendszerének meghatározása és a folyósítások ellenőrzése. Szávay István, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke


MEGJEGYZÉSÜNK

Vona Gábor, a párt elnöke egy lakossági gyűlésen kijelentette, hogy a területi követelések most „nem időszerűek”. Ugyan mikor tartja a Jobbik ezt időszerűnek? A japánok 1945 óta visszakövetelik az oroszoktól elrabolt szigeteiket, emiatt nem is történt még békekötés a két ország között. Magyarországnak 8 országgal kéne felszámolnia a békekötést. Aztán a Jobbik hogy képzeli el a minisztériumot? Ezzel a sztálinista alkotmánnyal? Hiszen a Jobbik nem akar magyar alkotmányt, nem akarja a Szent Korona Magyar Törvényét. És a Jobbik minisztériumába szépen beülnének a zsidók....Ez van a Jobbik álságos szövege mögött.

VISSZAKÖVETELJÜK 1941-ES HATÁRAINKAT!
AMELYEKET A NAGYHATALMAK ELISMERTEK
Mi, többségi, őshonos, magyar nemzetségű magyarok -nem elfajzott korcsok- nem ismerünk "határon túli", csak nemzethatáron belüli magyarokat!