2009. december 30., szerda

DECEMBER 30 – AZ ENSZ A CIONISTÁK BÁBJA




ENSZ A
CIONISTÁK
PÁRTFOGÓJA


"Az embereknek joguk van arra, hogy kimondják véleményüket, vagy hogy békés tüntetésen vegyenek részt anélkül, hogy zaklatnák, gumibottal ütlegelnék, börtönbe zárnák őket" - hangsúlyozta a világszervezet tisztségviselője. "
Függetlenül attól, hogy valakit milyen indokkal vesznek őrizetbe, a nemzetközi emberi jogi normákkal összhangban joga van az igazságos eljáráshoz. (Az ENSZ emberi jogi főbiztosa )

ENSZ = BŰNSZERVEZET

Ez a képmutató bűnszervezet miért nem prédikálta ezt akkor, amikor a magyarokat a szovjet tankok eltiporták 1956-ban? Miért nem prédikálták akkor, amikor a délszlávoknál tömeggyilkosságokat követtek el a szerb kommunisták és az ENSZ katonák az egészet végignézték. Miért nem prédikált ez a cionbérenc társaság akkor, amikor a magyarok szemét 2006-ban kilőtték és gázzal támadtak rájuk, meg kardlappal és gumibottal, amit a pártok szó nélkül hagytak. Bezzeg most, amikor a nemzetközi cioncsürhe Iránban újra gyújtogat, most megszólaltak a jogvédők. Miért nem jönnek ezek a hivatalnokok Magyarországra megnézni, hogy mennyire tartják be a nemzetközi normákat? A hazai cionrádió a nemzetközi gyújtogató söpredéket és bűnözőket „ellenzéknek” próbálja beállítani. Iránt nem tudják térdre kényszeríteni már semmivel sem. Miért eszi akkor fene őket? Azért, mert az oroszok, Kína és az arab-világ is Irán oldalán van. Továbbá Iránt a rakétái miatt sem szívelik amelyek hatósugara a képen is látható. Kép: iráni söpredék