2009. december 28., hétfő

DECEMBER 28 - BŰNÖZŐ EGYHÁZ NEM MARADHAT





***************************************************
AZ ÓSZÖVETSÉGI
CSALÁSOK LÉNYEGE
KÖTELEZŐ ISKOLAI TANANYAG
Tartsák meg az Ószövetséget, mint egy mítoszt és mesét, miután tudjuk, hogy egy összelopkodott mű a 2000-3000 évvel korábbi magaskultúrák mítoszaiból, de amit a zsidóság kisajátított a saját nemzeti érdekeinek a javára. Ennek érdekében neveket kereszteltek át és eseményeket másítottak meg a saját és istenük Jahve kapcsolatáról, majd pofátlanul kinevezték magukat a kiválasztott népnek. A Tóra és a Talmud a világ legrasszistáb gyülölködõ vallásirodalma. Jézus nem az ószövetségi próféciák produktuma, hanem annak a megsemmisítõje. Nem igaz, hogy ezt ne tudná ez a megátalkodott átkozott papság. Tudjuk, hogy mitől félnek. Az Ószövetség elvetése esetén tisztogatást kell végezni az Újszövetségben is, mert azt is megfertõzték. Saul rabbinak nagyon gyorsan utilaput kellene a talpára kötni. Hát azt már nem, ugye. Az éjféli pápai misén Rómában ha látta az ember az aranyozott pompát és a szenilis elagott bíborosok siserehadát, akkor nyugodt lekiismerettel gondolhatta az ember, hogy Jézus kikorbácsolta volna ezeket a bazilikából. Nem változott itt semmi az elmult 2000 év alatt. A Vatikán együttműködik a világi hatalmakkal a népek butításán. Persze sugallnak valamiféle erkölcsöt is fõleg az iszlamisták felé: ne robbantsd fel magadat, hanem szeresd testvéreid gyilkosait. Zsidó-keresztény párbeszéd. Ez kell ám a kereszténységnek. Ugyan mennyit hozott a konyhára ez a lakájkapcsolat? Az izraeli gyilkosokkal is nagyon kesztyűs kézzel bánnak és nem merik néven nevezni a tetteseket. Ha Róma nem tud megujúlni, akkor roskadjon össze! (1hozzászólás)
A RÓMAI EGYHÁZ NEM JÉZUS EGYHÁZA
EGY HATALMAS VILÁGCSALÓ PAPVEZETÉSRŐL VAN SZÓ
HATALMAS ZSIDÓ TÁMOGATÁSSAL ÉS ELLENŐRZÉSSEL MŰKÖDNEK.
MAGYARORSZÁGON JELENLEG TELJES LÉTJOGOSULTSÁGA VAN MINDENFAJTA LELEPLEZÉSNEK, AMIT A TÖRPE LUCIFEREK ELKÖVETNEK JÉZUS NEVÉBEN ÉS TANAINAK KIFORGATÁSÁVAL.
A RÓMAI EGYHÁZVEZETÉS EGY HATALMAS BŰNSZÖVETKEZET, AMELY
JÉZUS NEVÉVEL VISSZAÉLVE ŰZÉRKEDIK.
A hazai bűnös egyházvezetés előbb omlik össze mint a római, de azt is kivárjuk és sürgetjük. Kifelé a bűnöző főpapokkal és teológusokkal. Ezek magyargyűlöletüket a kommunista rendszer óta folyamatosan bebizonyítják. Kép: Erdő rabbi a kommunista pártvezérekkel és a rabbikkal