2009. december 30., szerda

DECEMBER 30 - DÖGLŐDIK A BETŰLOPÁS OKA

Kép: a BBC által uszított utcai söpredék
Ha az ember figyeli a CNN, BBC és lakájaik által sugárzott programokat, akkor tapasztalhatja, hogy megszaporodtak azok a filmek, melyek Irán ellen irányúlnak. De még az újságok vezércikkei is igen gyakran alkalmazzák ezt a stílust. Kalandfilmekben egyre gyakoribbak az olajosképű terroristák ellen küzdõ tarnopoli kinézetű hős terrorelhárító osztagok. A napokban pergették vissza az iráni iszlám forradalom eseményeit és az USA sikertelen túszmentõ akcióját. Nem forszírozták nagyon, hogy az USA barát sahot miért zavarták el? És miért fogadta be Amerika? A jelenlegi ellenzék randalírozását látva egyértelmű, hogy közönséges gyújtogató bajkeverőket nevez ki a cionmédia forradalmárokká. A választásokat újraellenőrizték és a fõajatollah kijelentette, hogy jelentéktelen választási csalást észleltek és nem lehet csalásról beszélni, amikor a jelenlegi párt közel 2 milliós szavazati elõnnyel nyert. Jehudáék most a belviszály szításával akarják Iránt gyengíteni. Irakot sikerült hosszabb időre semlegesíteni és most Iránt kezdték ki. (1hozzászólás)
BÜDÖS A BETÜLOPÁS HÁTTERE
Svéd gyűjtő vethetett szemet az auschwitzi feliratra
Lengyelország segítséget kér Svédországtól az auschwitzi koncentrációs tábor bejárata fölötti felirat (Arbeit Macht Frei - A munka szabaddá tesz) elopása miatt - írja a Guardian. A brit lap szerint ez arra utal, hogy a lengyel nyomozók szerint svéd megrendelője lehetett a lopásnak. A lengyel média szerint a felirat ellopását egy Svédországban élő gyűjtő rendelhette meg, de ezt a nyomozóknak még bizonyítaniuk kell - írja a Guardian. Az 5 méter hosszú, 40 kilós, vasból kovácsolt feliratot december közepén próbálták meg ellopni három részre vágva. A lengyel rendőrség öt embert vett őrizetbe a lopás miatt. A svéd szálat erősíti, hogy az öt gyanúsítottat Gdynia kikötőjében fogták el, ahonnan a svédországi kompok indulnak - írja a BBC.(origo)
Ahogy korrábban megírtuk, azért büdös ez az ügy, mert a lengyelek tudják, hogy zsidók lehetnek a lopás hátterében és ezért inkább a svédekre hárítanak mindent. Emlékeztetünk arra, hogy amikor a lengyelek megtalálták a betűket és a tetteseket, akkor egyből sejtették, hogy "svéd fanatikus gyűjtő" van a háttérben. Innentől kezdve a lengyelek mossák kezeiket, de feltételezzük, hogy ők többet is tudnak, csak hallgatnak a megrendelőről. Úgy tünik a svédek egyelőre homokba dugták a fejüket. Ez az a tipikus eset, amikor a korszerű és fejlett sajtó csődöt mond, ha zsidók vannak a háttérben. Pár napja a hazai tévében arról győzködték a nézőket, hogy a lopásra egy svéd "neonáci" szervezet adott megbízást, hogy darabonként drágán árulják a rozsdás ócskavas ereklyéket. Ki kell várni, amíg egy élelmes lap kimondja majd a valódi hátteret. Az ügyet az is gyanússá teszi, hogy az izraeli károgás és fenyegetés feltünően abbamaradt, a betűk megtalálása óta. Január 27-én lesznek újabb hírek, mert az oroszok azon a napon jutottak be a táborba, 1945-ben. Akkor megint újabb mesékkel fognak előállni.