2009. december 23., szerda

DECEMBER 23 – ZSIDÓ MEGSZÁLLÓK MŰVEI

HAZUGSÁG A KULTÚRÁK KEVEREDÉSE

MIÉRT TÜNTETTÉK KI
A HIT GYÜLEKEZETES ZSIDÓT?
Akik figyelték a „40 kötetes” Holo-Pojáca műsorát az ATV-ben, azok láthatták, de a hírekben is szerepelt, hogy a Hit Gyülekezete szektavezért, Németh Sándort Izraelben magas kitüntetésben részesítették. Mi van ennek a hátterében? Elsősorban azt a zsidó propagandát ismerték el, amit ez a tévé elkövet az idegen bevándorlás érdekében és a nyílt magyargyűlölet szellemében. Nemcsak reklámozzák a zsidó propagandát, hanem az idegen megszállást is módszeresen elősegítik. Most már külön honlap, külön műsor folyik közel egy éve az idegen bevándorlók reklámozására, aminek az a lényege, hogy fogadjuk be őket. Azokat, akik a világ minden részéből, de főleg Ázsiából, Afrikából, Kínából és Izraelből érkeznek számolatlanul. Nyíltan megüzenik a magyaroknak, hogy ne is próbáljuk őket rávenni arra, hogy alkalmazkodjanak hozzánk – mert őket kötelező tisztelni - , hanem nekünk magyaroknak kell alkalmazkodni őhozzájuk. Ez a zsidó megszállás lényege. A fajták erőszakos keverése. A vöröskommunista Kína és a hazai zsidók összefogtak. Kína és a zsidók összefogása nem mai keletű, egészen az ötvenes évek elejéig nyúlik vissza. A hazai zsidók minden kínai igényt megvalósítanak, hiszen a magyarok leigázása nekik minden pénzt megér. Az egész hátterében ott van a Fidesz és a Jobbik. Persze mindkét párt hallgatólagosan áll ehhez a zsidó megszállási politikához. Azzal a különbséggel, hogy Orbán már évek óta nyíltan emlegeti a külföldiek tömeges betelepítését, míg a Jobbik ehhez csak asszisztál. A pesti kínai-magyar iskola igazgatója is zsidó. A többi zsidó kapcsolatukról nem is beszélve. Ezt a talajt a kínai megszállók számára a korábbi kormányok már előkészítették, csak a Gyurcsány-kormány gyorsította ezt föl, amit majd Orbán kormánya fog tovább betetőzni. Most már nyíltan be akarják fogni a magyarok száját. Minden törvény és jogszabály az idegen bevándorlókat segíti. A zsidók a kínai bevándorllókat saját alattomos bevándorlásuk álcázására használják fel. Ez a hazai zsidókommunista banda, amelyik most demokratának állítja be magát szabadította a magyarokra a cigánybűnözőket, az idegen bevándorló bűnözőket és újabban a kínaiak tömegeit. Akik egyre nagyobb számban jönnek és jönnek, mindenféle nemzetközi szeméttel.

BEMUTATTÁK A KÍNAI KORCSOKAT
A tévéműsorban már bemutatták azokat a korcs gyerekeket, akiknek egyik szülője magyar. A kínai nőnek már olyan korcs gyereke van magyar apától, aki nem tudja megmondani, hogy ő milyen származású. És ilyenek egyre többen lesznek. Ez a gyerek már magyar állampolgárként született és ha nagykorú lesz dönteni fog a magyarok sorsáról. Ferde szemmel.

HAZUGSÁG A KULTÚRÁK
KEVEREDÉSE
A zsidó propaganda lényege, hogy a magyart gyilkolni, pusztítani kell, ahogy csak lehet. Bármivel. Ennek egyik eszköze a külfödiek ránkszabadítása. Miközben a cigánybűnözőkre a piszkos munka elvégzését rábízták. A cigányok szabadon gyilkolhatnak, hiszen a rendőrség keze meg van kötve. Ugyanez folyik az iskolákban is. Az idegen söpredék határozza meg az iskolai viszonyokat. És a Jobbik erről is hallgat. Miközben a magyar kultúrát minden vonalon üldözik, eltapossák, azonközben az idegen szemetet kéne elfogadnunk. Emögött az magyarirtó politika mögött a zsidók állnak, ezért kapta a szektavezér a magas kitüntetést.