2009. december 8., kedd

DECEMBER 9 - ÁTKOS ÖRÖKSÉG

Kép: szovjet emlékmű újra helyreállítva

NEM KAPUNK HELYES IRÁNYMUTATÁST

Pár hete olvasom a blogot és egyenlőre a kisgyermek tétova togyogásával toporgok vajon mi a helyes irány. Nem nagyon foglalkoztam eddig a politikával inkább csak felszínessen kezeltem a pártok siralmas és kétségbeejtő harcát a hatalomért. Talán egy átlag polgártól egy átlagos időben ez az aktivitás elegendő is lehet szerintem. Tavasszal még abban a szent hitben éltem, hogy majd Orbán és a Fidesz mindent megold a választások után és jön a békés kánaán. De véletlenül láttam egy Posta Imre előadást, ami mélyen megérintett mert összezúzta az eddig bennem felépített képet és olyan infókat adott amiről nem is nagyon tudtam. Vele párhuzamossan a Jobbik oldaláról tájékozódtam az aktuális történésekről és egy új kép alakult ki bennem, talán ez lesz az az erő ami kivezet bennünket a gödörből. De tovább göngyölítve a szálat és más oldalakat és írásokat olvasva ez a kép is összedőlt. Morvait zsidózzák, a Jobbikot és a Magyar Gárda vezetését zsidó nagytőke kreatúrájának kiáltják ki, Orbánt és a Fideszt szintén zsidózzák. Jelenleg itt tartok. A nagy káoszban elvesztettem a fonalat és nincs módom, energiám és időm egy elmélyült és alapos kutatómunkára, ha most kellene döntenem nem tudnék mert nem látom a helyes írányt és ez baj mert valószínüleg az Országban sokan így vannak. Ezek az emberek megcsömörlenek leülnek és nem fognak többé felálni. Mi lehet a helyes irány? Pár szóban esetleg választ kérnék, hogy a környezetemet helyesen tájékoztassam. Sok erőt és egészséget e további munkádhoz! (1hozzászólás)

IRÁNYMUTATÓ VÁLASZUNK

Nem vagyunk tanácsadó iroda. A blog elsősorban tájékoztat azokról a fontos magyar és külföldi ügyekről, amelyet a hazai bérsajtó volt szíves elhallgatni előlünk, a mi adópénzünkből. Aki visszalapoz bőséges témáinkban, annak kialakul egyfajta kép, amelyből megtudhatja a saját maga számára felfogható válaszokat. Korábban is írtuk, évek óta hangoztatjuk, hogy semelyik pártra nem szabad szavazni, hiszen ezzel a legnagyobb csapást lehetne mérni a bűnrendszerre. Akik bármilyen pártra szavaznak, a bűnhatalom meghosszabbítására szavaznak és bíztatást adnak a bűnöző pártoknak a további magyar népirtásra. A másik lehetőség, hogy el kell menni Fidesz vagy Jobbik gyűlésre és ott a nagy fórum előtt kell föltenni ezeket az égető kérdéseket és aggodalmakat. Attól tartunk, ismerve a két párt módszereit, hogy ott ilyen kérdéseket nyíltan föltenni nem engednek. De meg kell próbálni! Amennyiben ez sikerül várjuk erről a beszámolót.

Jövőkép Magyarországról 2009-ben

Bolívia 62 százaléka őslakos indián. A többi nagyon kevert bevándorló és ez meglátszik az ellenzék megosztottságán is. A választás végeredménye érthető, de egyáltalán nem érthető, hogy Magyarországon, ahol a lakosság 98 százaléka magyar és a fennmaradó 2 százalék cigány és zsidó és mégsincs nemzeti egység a fronton. " Valahol utat vesztettünk .../Tüzet, várat, birodalmat s most bujdosunk kedvet szegve kedvetlenül." - írta Ady Endre. Tehát a probléma nem újkeletű, hanem valamiféle átkos örökség. Falu valahol az Alföldön. A három kocsma reggel 06.00-kor nyit és lehet vedelni a mérgezett pálinkát. A férfiak többsége 50 - 60 éves korban kiköltözik a temetőbe. Az elhalálozás oka általában máj és tüdőrák. Ital és cigaretta. Ehhez az elhalálozási eredményhez az állam szándékosan hozzájárul és nincs is szándékában változtatni ezen a nemzeti kóron, mert a csökkenõ nemzeti létszámot majd feltölti bevándorlókkal, hogy mégjobban megosztott legyen a nemzet. (2hozzászólás)