2009. december 22., kedd

DECEMBER 22 - GYORSHÍR A BETŰKRŐL

SVÉD NEONÁCI GYŰJTŐ?
A ma esti 18 órás ATV híradóban azt mondták, hogy egy svéd neonáci gyűjtő adta a lopási megbízást az öt fiatalnak, akik néhány tízezer eurót kaptak ezért a munkáért. Mutattak képet a megtalált betűkről. Egyre gyanúsabb ez a hír. Miért? Mert karácsony előttre időzítették. Mert Auschwitz egy hangzatos márkanév. Mert Svédországot ezzel valamilyen módon zsarolni vagy rossz hírbe akarják keverni. Ahogy jósoltuk, lesz még ennek a gyanús ügynek folytatása, ez a mai hír is ezt igazolja.
KÖDÖSÍT A LENGYEL RENDŐRSÉG
"A felirat ellopása mögött álló ember nem Lengyelországban él, és nem lengyel állampolgár" - közölte Artur Wrona lengyel ügyész. Wrona "sem megerősíteni, sem cáfolni" nem akarta a TVN24 lengyel hírtelevízió értesülését, amely szerint a megbízó Svédországban él. Az ügyész csak annyit árult el, hogy az ügyészség együttműködésre készült "egy európai országgal". Az auschwitzi haláltábor bejáratának feliratát - "a munka szabaddá tesz" - pénteken lopták el. A fémből készült feliratot egyszerűen lecsavarozták. A lengyel hatóságok vasárnap késő este találták meg az ország északi részén. Öt embert tartóztattak le. Wrona elmondása szerint a letartóztatottak közül négyen beismerő vallomást tettek, de az ötödik, aki feltehetően a tolvajok vezetője és a megbízó összekötője, nem működött együtt a nyomozókkal. A rendőrség közlése szerint a 20 és 39 év közötti férfiak büntetett előéletűek, de egyikük sem tartozik neonáci szervezetekhez. Ugyanakkor lehet, hogy egy neonáci gyűjtőnek dolgoztak. Wrona elmondása szerint a vallomást tett tolvajoknak 20 ezer zlotyt (1,3 millió forint) ígértek a feliratért. (FH)

ÁRULKODÓ HAZUGSÁGOK
Ez az egész ügy nagyon zsidósnak látszik kezdettől fogva. Abban is helyesen következtettünk, hogy a lengyel rendőrök sumákok, tehát többet tudtak kezdettől fogva mint amit mondtak és most is ködösítenek. Most csak két hatalmas hazugságot említünk ezzel kapcsolatban. Aki egy picit is ért a vasanyaghoz, az tudja, hogy évek alatt, ha nincs megfelelően festékkel vagy más anyaggal kezelve , akkor szétrohad. Ha ezek most öt perc alatt lecsavarozták, akkor ez azt jelenti, hogy nem az eredti csavarok voltak, mert azok már rég szétrohadtak, hanem ezek újak voltak. Az is gyanítható, hogy a betűk sem az eredetiek voltak már vagy felújították ezeket. Azt se felejtsük el, hogy ez a Holo-Szanatórium csak a 70-es évek elején lett nagyobb méretű látogató múzeumnak átalakítva. Rengeteg átalakítást végeztek azon a kevés megmaradt tárgyon ami még megvolt. A másik hazugság, hogy nem tudják ki a megbízó? Meg Svédországot sem nevezik meg. A nagy lebukás akkor lesz, ha kiderül, hogy ki volt a megbízó és miért éppen mostanra időzítették ezt?