2009. december 31., csütörtök

DECEMBER 31 – EGYMÁST LEPLEZIK LE A ZSIDÓK

ZSIDÓ BELVISZÁLYOK
A HATALMI OSZTOZKODÁSBAN

Szöőr Anna összeférhetetlen alaknak tűnik: a Civil Jogász Bizottságból ugyanúgy távozott (már az Október 23. Bizottság Alapítványnak sem elnöke), mint a Makovecz-Fritz-féle Civil Összefogás Fórumból – most pedig a Jobbikból. Példaképe volt Morvai Krisztina, sőt közismert, hogy betegesen utánozta őt: a családon belüli erőszak témakörével is utána kezdett foglalkozni, Morvai hívta őt a Civil Jogász Bizottságba, és Szöőr még a frizuráját is hozzá igazította, végül a jogvédőből jobbikossá válás útján szintén a nyomdokaiba lépett. Anna – mint a legtöbb pszichológus – maga is beteg: ideggyenge, túlzott egóval, ami most is a vesztét okozta. A Kuruc.info jobbikos informátorai szerint visszataszító vehemenciával tapadt minden pártvezetőre, hogy karrierjét építse. Mivel azonban a túl gyors előrenyomulása nem járt sikerrel, most odébbáll, s még vissza is rúg. (kuruc.info)

AMIRŐL HALLGAT A KURUC.INFO
A zsidószerkesztésű Kuruc.info, amely Fekete Pákótól kezdve Tomcatig már mindenkit kiszolgált, újabban a Jobbik olcsó reklámozójává vált. Bizonyára nem ingyen, hiszen a Kurucinfo közismert a pénzkunyerálásról, létezése óta. A Jobbikkal szemben az éles és durva kritikus hangnemet nem engedik meg maguknak, hanem gerinctelenül elhallgatnak minden sötét ügyet a Jobbikról. Jelen esetben azt, hogy a Makovecz-Fritz kettős Fidesz-támogatók és az építész magyar létére az egyik legnagyobb zsidóbérenc, Szöőr elvátrsnő pedig a debreceni Weisz rabbival és a KDNP-vel összefogva holokoszt-táblákkal szórta tele az országot és a Corvin-közi szent emlékhelyet. Ezeket a szemét táblákat le kellet volna már régen verni a Jobbiknak vagy másoknak. A nemzeti oldalnak, amit Vona Gábor sűrűn emleget. A nyíltan magyargyűlölő zsidót, Szöőr Annát a Jobbik befogadta és még gárdista agitátornak is fölcsapott - derül ki a kuruc.info cikkéből.
„Mindannyian tudjuk, hogy kik azok a MAZSIHISZ közeli zsidók (neveket persze nem mer említeni, hisz ilyenek nincsenek - a szerk.), akik születésétől fogva bábáskodnak a Jobbik körül, hiszen az antiszemitizmus fenntartása - bárhol a világon- elsősorban zsidó érdek. Én emiatt, az általam valamennyire ismert környezet miatt voltam tartózkodó sokáig a párttal, ugyanakkor tavasszal megéreztem, hogy a társadalmi elégedetlenség felborítja ezt az egyensúlyt, és hiteles arcokkal akár még helyes mederbe is terelhető a Jobbik,- azaz most az egyszer mi járhatunk túl a "kiválasztott nép" eszén.” (….) „akár regényt is írhatnék Krisztina kusza jelleméről, de egy a fontos, hogy az én ügyem kapcsán a Jobbik vezetősége számomra lelepleződött, - már nincsenek kételyeim. Mindannyian tudjuk, hogy 1998 óta csak azok a pártok kerülhetnek be és maradhatnak bent a parlamentben, amelyeknek a létéről a Fidesz és az MSZP megállapodik. Azt azonban nem gondoltam, hogy a Jobbik macsói hajlandóak teljesíteni azt az elvárást, hogy 2010-ben csak 10 % körüli értéket érjenek el, azaz csak öncélúan kiabáljanak, ne tegyenek gyakorlatilag semmit, hogy a két nagy párt ki nem mondott nagykoalícióval összefoghasson a "szélsőségek" ellen. (Szöőr Anna idézet, a kurucinfóról, képen)
Posta Imre is tovább kavarja a szart
A másik küldött vagy begolyózott pszichológus, Posta Imre is tovább szövi elméleteit, persze megint bármilyen bizonyíték nélkül: „A Gárdát tudatosan azzal a céllal hozták létre, hogy rájuk hivatkozva itt Sorosék nyugodtan fasisztázhassanak.” Ő is maradt, akivé az elmúlt hónapokban vált, Szöőr Annával együtt: szarkavaró. (kuruc.info)
Korábban Posta Imre is a Kuruc.info kedvezményezettjei közé tartozott, Posta könyveit nagyon sokáig reklámozták, de most Posta a zsidókurucnál is kegyvesztett lett. (A címet a kuruc.info adta megjegyzésének. A szerk.)

JOBBIKOS ÁTVERÉS
Még csak az év végénél tartunk, de már a Jobbik vezetője leadta újévi üzenetét. Nem akart lemaradni Orbán Viktortól, aki ócska halandzsaszövegét már előző napokban leadta a tévében. Vonának nem áll rendelkezésére tévé, ezért a neten tették közzé. Háááááát.....Mit mondjunk, a lapos és lehangoló szöveget hallgatva? Vona az országházzal a háta mögött beszélt, mintha ő és pártja ott majd 2010-ben valami döntő tényező lenne. Elárulta nekünk, hogy küzdelmeiben már-már elveszítette a reményt, de a gárdistái ezt visszaadták neki. Azok a gárdisták, akik egyenruhában nem jelenhetnek meg közterületen 2010-ben sem. Vona gárda nélkül folytatja a kampányát, ami eleve előre vetíti a sikertelenséget. Vona lehangoló beszédében állandóan egy közelebbről meg nem nevezett „nemzeti oldalról” beszélt. Valószínűleg egyedül a pártját érthette alatta. Ugyanakkor ellentmondásba is keveredett, mert a nemzeti oldal „összefogásáról” is beszélt. Ugyan kikkel fogna össze a Jobbik? Hiszen ilyen párt nincs aki erre hajlandó lenne, széles e láthatáron. Vona nagy erőlködéssel összehozott egy bíztató mondatot is, aminek semmi fedezete nincs: „Tisztán ragyogóan magyar év legyen” a 2010-es év. Arról nem beszélt, hogyha ne adj Isten mondjuk 10 %-kal bejutnak a Házba, akkor mit fognak ott csinálni? Ők lesznek a pofozóbábú a Fidesz és MSZP számára. Négy évig. Kép: Vona