2009. december 21., hétfő

DECEMBER 21 – AHOGY SEJTETTÜK

ZSIDÓ LOPTA EL A BETŰKET?

„A banda értékesíteni akarta a nehéz fémet”. Ezt adta tudtunkra az RTL 18.50-es hiradója. A 18 órás ATV híradóban azt mondták, hogy az öt fiatalt egy fanatikus „műgyűjtő” bízta meg a lopással. Ha műgyűjtő, akkor az csak zsidó lehet, mi így találgatunk. Minden esetre a lengyel rendőrök tudhatnak valamit, de nem beszélnek. Éppen a megbízóról. Egyelőre csak a tolvaj fiatalokat mutatták (képen a betűk egy része.). Az egész ügy az Elie Wiesel kirándulás utánra lett időzítve, s ez eléggé büdösnek látszik. S, ha elolvassuk az alábbi hírt, ez is ide kapcsolódik.
MEGSZÁLLOTT GYŰJTŐ
A Duna-TV 19 órás hírében azt mondták, hogy egy lengyel rádió szerint "megszállott" gyűjtő rendelte meg a betűk ellopását. Attól tartunk ez az ügy is még bőven folytatódik.

MIÉRT NEM MUTATJÁK A TANÚK POFÁJÁT?

Fél év alatt közel 28 ezer zsidót megölni? Ez naponta legalább 150 gyilkosság. Ugyan milyen eszközzel követhette el ezt a szép teljesítményt? Golyóval? Méreggel? Gázzal? Vagy ez is csak a beteges gyűlöletfantázia szüleménye? Egy ember – még ha katona is – naponta 150 megölést hogyan csinálhat? Jellemző, hogy az ilyen nevetséges hírekben egyetlen tényadatot sem közölnek.

John Demjanjuk hétfőn rezzenéstelen arccal ülte végig folytatódó müncheni perének újabb tárgyalását, amelyen holokauszttúlélő mellékmagánvádlók elevenítették fel a náci Németország által elkövetett egykori borzalmakat. A müncheni tartományi bíróság a nap folyamán elutasította a védelem újabb, az eljárás megszüntetésére, illetve halasztására irányuló indítványait. Az ukrán származású, ma 89 éves Demjanjukot a müncheni ügyészség azzal vádolja, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Pere november végén kezdődött. (MTI)