2009. december 27., vasárnap

DECEMBER 27 – KOMMUNISTABÉRENC FŐPAPOK

LE KELL CSERÉLNI
A BŰNÖS MÚLTÚ FŐPAPI GÁRDÁT
Jehudáék féltik a híveket, hogy túl sokan tévútra tévednek. Viszont jehudáék elhallgatják, hogy csak a Jó pásztor tudja összetartani a nyájat. Sajnos a Jó pásztorból egy elvetemült gonosztevõ lett mára. Mi lenne a megoldás? Első lépésként lecserélni az idegen fõpapai gárdát és kirúgni a kommunista rendszerrel együttműködõ papokat, ha maguktól nem akarnak elmenni. A probléma gyökerei mélyebbre nyúlnak le, a mocsárba. Ne gondolja senki, hogy Mindszenty utáni Lékai-Paskai-Erdõ triumvirátus véletlenül sikerült héber családi vonás. A Vatikánnak nagyon is jól átgondolt hosszútávú tervei vannak a fõpapi gárda kinevezésekor. Ez a jelenlegi banda foggal és körömmel kapaszkodik a hatalomhoz. A népi ellenállás pedig semminek sem nevezhetõ, mert pl. egész másképp nézett ki a lengyeleknél, ahol Varsó érsekét kényszerítették, hogy a varsói Dómban a hívek elött tegye le az érseki süveget, mert együttműködött a kommunista hatóságokkal. Elképzelhetõ ez Magyarországon? Nem, mert nincs rá népi igény, mert a népség többségének az önérzete és nemzeti öntudata a béka feneke alatt áll. Papp Lajos elmondta, hogy elsõk vagyunk az öngyilkossági, szív és érrendszeri betegségekben a világon. De ugyan hol keresik a problémát? Miért kell pl. reggel 6-kor a kocsmáknak nyitni? Hogy a népség vedelhesse az alkoholt? Az állam szándékos népirtást végez az országban a népség között.

HAMIS BIBLIAMAGYARÁZATOK
HÁNY JÉZUS SZÜLETETT?
Dr.Bolberitz Pál ugyan jól jellemezte a kommunista istenek rövid uralmát, viszont a Bibliát szó szerint értelmezve magyarázta. Ezzel a dumával kiröhögnék bármelyik külföldi intézetben. Mintha hatéveseknek prédikált volna. Minden épeszű tudja, hogy az Újszövetségeben leírt népszámlálás nem történt meg, mert ha mindenkinek a lakhelyén kellett volna jelentkeznie, akkor az egész római birodalom vándorolt volna keresztül-kasul évekig. Galilea és Jeruzsálem között a távolság 100-150 km. Az akkori úttalan utakon hetekig tartott volna egy út és a szegényebbeknek meg egész biztosan nem volt közlekedési eszközük. Betegek és öregek ugyan hogy utaztak volna? Lári-fári mesebeszéd. Írnokokat küldtek ki a helységekbe és azok a helyszínen végezték az összeírást. És az is ismert, hogy miért hazudták bele a Bibliába ezt a részt. Jézust mindenképpen Dávid királyhoz akarták kötni, mert az ószövetségi zsidó jövendölések így írták. De mi közünk van nekünk a zsidók mumkájához? A többi mese hazugságból egy kiragadott példa: A perzsák bizonyítottan egyisten hívõk voltak már Kr.e. 1200 körül, de lehet, hogy sokkal korábban. A zsidók még Kr. e. 300-400 évvel egy tucat istennek hódoltak. Mitra a perzsák istene létrehozta Mithrast a földi istent Kr.e. 272-ben, aki éjszaka dec.24-én született. (Jézus-Mithras párhuzam) Mithra egy barlangban született és pásztorok látogatták meg ajándékokkal stb. A római birodalomban fõleg a katonaság között nagyon népszerű volt a Mithras kultusz és a kereszténység államosítása után tiltották be. Én mindenesetre a Mithras történet ismerete után egyetlen egy szót sem hiszek el a betlehemi-kisded-jászol-háromkirályok zsidó nyöszörgésbõl. Dr. Bolberitz Pál egy sauli utánzat. Mesélje a hülyéinek és ne nekem. Az egész Újszövetség telítve van betoldásokkal, kihagyásokkal és hazugságokkal. Ezt számtalan vallástörténész jelezte már. Magyarországon a kétéves dadások szintján akarják magyarázni újra a régi hazugságot. (1hozzászólás)


MEGJEGYZÉS
Az egész Ószövetségben a Megváltó várása teljesen komolytalan dolog és a próféták jövendőlései is meseszerűek. Ez a Megváltó kérdése az ókorban nem volt komoly téma, az akkori zsidók között. Ez egy újkori beleértelmezés. A zsidókat soha nem érdekelte a saját megváltásuk. Elég csak a Jézust beidéző főpapokra gondolni, akik elétélték. Szó sem volt ott és akkor a Megváltó a témájáról. Ez csak a későbbi századokban lett téma, amikor a zsidók azt hazudták, hogy Jézus eleve meghalni jött a Földre. Ez maga egy logikai ellentmondás. Aki élni akar, az nem halni jön a világra. Érdekes jelenség volt pár napja késő este a Hír-tv-ben. A műsorvezető (Ókovács Szilveszter) gyermeki ártatlanságot tetetve azt kérdezte egy könnyed kérdéssel ettől a vén Lucifertől (Jelenits István), hogy nem kéne az Ószövetséget elvetni? Hiszen az az izraelitáknak készült. Ezt mondta. Erre a vén Lucifer nem jött zavarba, hanem könnyedséggel azt makogta el – mert magyarul sem tud beszélni -, hogy azért nem szabad az Ószövetséget elhagyni, mert magának Jézusnak a tetteit sem tudnánk megérteni, ha nem abból indulnánk ki, mert az Ószövetség ezekre a kérdésekre is választ ad. Még az a szerencse, hogy a műsorvezető azt nem kérdezte meg, hogy Saul rabbira miért van szükség a hitoktatásban? Kép: a vén Lucifer