2009. december 23., szerda

DECEMBER 23 – AGGÓDNAK A JEHUDÁK

Kép: a pógárok

EZ NEM ELMEBAJ PÓGÁROK!
EZ MAGA A VALÓSÁG


Kis magyar elmebajok:
már Vona Gábor is zsidóbérenc!

Olvasom az egyik levélben, hogy a Jobbik szétveri a Magyar Gárdát, mert kínos neki. Lehet!
Később azt olvasom, hogy a Gárda egyenruhája egyes emberek magánüzlete, és azt is sejtetni engedi a cikk, Vukics Ferenc a Magyarok Szövetségének vezetője is odatartozik. Hát ez is lehet!
Aztán még lejjebb azt olvasom, hogy Vona és a Jobbik vezetése éket ver a nemzeti oldal tagjai közé, sőt azt is sugallja a cikkíró, hogy ezt a Moszad megbízásból cselekszik. Nem állítom, hogy lehetetlen, mert iszonyú a nyomás a zsidó tőke részéről Magyarországon, de az üldözési mániának is vannak határai. Bár valóban szinte minden lehetséges a drámai magyar valóságshow-ban, engem ezek az állítások valahogy kísértetiesen emlékeztetnek a balatonedericsi rizlinget kortyolgató drámaírónk azon megnyilatkozásaira, amelyek következtében szétesett a MIÉP, és pártízezer szavazattal elvesztettük a választásokat itt a nemzeti-jobb oldalon 2002-ben, azután oda jutottunk, ahova. Orbánékkal és Vonáékkal is lehetnek fenntartásaink, sőt kell is, hogy legyenek, de egy vitathatatlan: még mindig inkább ők, mint a jelenlegi hatalom. „Tetszettek volna forradalmat csinálni”, vágta pofánkba a „nagy rendszerváltó” miniszterelnök Antall megválasztása után cinikusan, mert tudta, hogy evvel lélekben töri meg az embereket. Ma esély sincs ebben a megtiport országban, hogy ’56 szellemét követve radikálisan rendet tegyünk, bár akkor is hova jutottunk a kollaboráns hazaárulók miatt, talán tetszenek emlékezni. Így ma egyet tehetünk, elmegyünk szavazni és reménykedünk, hogy a következő kormány és parlament tagjaira hatással lehetünk, vagy magunk is megpróbálunk - akár civil képviselőként is - közéleti szerepet vállalni. Kíséreljünk meg a mostani játékszabályok szerint alkotmányt és rendszert váltani, nézzük meg, mit teljesítenek, akik az új parlamentbe bejutnak, akikből próbáljunk a voksolás előtt választási szerződést kipréselni. Az országgyűlési választások előtt mindig aktivizálódnak a hivatásos zavarkeltők innen is- onnan is. Jut eszembe, hogy később Csurka maga is beismerte: ügynök voltam! Cságoly Péterfia Béla, Polgár Info

ISZONYÚ A NYOMÁS
A ZSIDÓTŐKE RÉSZÉRŐL?
És ezt az "iszonyú nyomást" a háromnevű zsidó Cs.P.B. hogyan viseli el? Azért őrá nézve nem lehet olyan iszonyú ez a nyomás, hiszen őbenne nincs üldözési mánia. De a zsidók magyarellenes, magyarirtó üldözési mániája az már nem zavarja a háromnevű szerzőt. Nicsak-nicsak. Az üzengető azt üzengeti az ostobának feltételezett magyar olvasóknak, mintha a Fidesz az jobb lenne az MSZP-nél?Talán a Fidesz-KDNP-MDF nem része a jelenlegi hatalomnak? Ennyire hülyének néz bennünket a háromnevű? Ugyan kik tiporják országunkat? Erre nem válaszol a háromnevű, mert akkor saját fajtáját kéne megnevezni. Ugyan miért beszéli belénk, hogy „nincs esélyünk”? Az ilyen károgók miért nem húznak el tőlünk nagy sebességgel? Olyan közelkeleti országba, ahol nagyobb esélye lehetne.
ÜZENJÜK A JEHUDÁKNAK
ÉS A HÁROMNEVŰEKNEK
NEM MEGYÜNK EL SZAVAZNI!
BŰNÖZŐKRE NEM SZAVAZUNK!