2009. december 7., hétfő

DECEMBER 7 – A NÁCIK A SPÁJZBAN VANNAK

Kép: Orbán kóser az angol zsidóknak

ZSIDÓMOCSOK A „THE SUN” SZENNYLAPBAN
12 MILLLIÓ HOLO-ÁLDOZAT?


A Jobbik nevű magyar fasiszta szervezet találkozókat tart a Gloucester Arms-ban, Kentish Town-ban. A médiában és politikusok részéről »Magyarország szégyenének« nevezett párthoz illegális paramilitáris szervezet tartozik, amelynek tagjai - a hitleri SS-hez hasonlóan - fekete egyenruhát viselnek. A szervezet tagjai támadják és terrorizálják a magyarországi roma közösségek tagjait.
Szoros kapcsolatban állnak a Brit Nemzeti Párttal - személyesen Nick Griffin elnökkel is, aki a múlt hónapban felszólalt egy budapesti Jobbik-gyűlésen is. A mai szónok Füzessy Zoltán, ő alelnöke a Jobbiknak, »amelynek tagjai szabadon hivalkodnak zsidógyűlöletükkel, és beteges vicceket találnak ki a holocaustról«. (The Sun, 2009 november) Ez a szervezet csak az alkalmat lesi az utcai erőszakra és terrorra, és tagadja 12 millió holocaust-áldozat halálát. A mi társadalmunkban nincs helye a fasizmusnak és a rasszizmusnak. »Elgázosítás? Inkább tetvetlenítésnek tűnik« - komment Füzessy holocaust-tagadó honlapjáról (The Sun, 2009 november)" (Hetivalasz,részlet)
Úgy látszik a brit zsidók emelik a holo-számokat....Arról bezzeg nem firkálnak, hogy Budapesten gázzal fújják szembe a rendőrök a gárdistákat és most már egyenruhában sem jelenhetnek meg. Legközelebb milyen ruhában lesznek? Ezen most töri a fejét Vona Gábor . .