2009. december 14., hétfő

DECEMBER 14 – POLITOLÓGUSI AGYMOSODA


ÜZENJÜK: ANYÁTOK!
Ha Magyarországon elegendő híve lenne a történeti látásmódnak, már réges-rég egyértelművé vált volna a politizáló közönség számára, hogy az ún. "teljes rendszerváltás" képtelenség, hiszen egy rendszert nem lehet végérvényesen, szőröstül-bőröstül eltörölni, kivált, ha a változás nem forradalmi úton történik. Viszonylag konszolidált átmenetek után (mint amilyen 1989-90-ben Magyarországon történt) óhatatlanul megmaradnak a korábbi struktúrák némely vonásai - írja a Népszabadságban a három politológus. (vg,részlet)

ÜZENJÜK A NAGYFEJŰEKNEK
Arról miért hallgattok, hogy a zsidó-terrorista kommunista pártotok volt az, amelyik 1945 óta napjainkig hamis történelmet tanított, ma sem teszik lehetővé a levéltári kutatásokat (csak kivételezetteknek) és a hazug sajtó is a történelemhamisítást folytatja, mint a fenti politológusi szövegben is látható. A teljes rendszerváltást egy tollvonással meg lehet csinálni, de előtte a bűnözőket el kell számoltatni és elitélni.

MAGYAR NEMZETSÉG JOGA DÖNTENI
Csak a magyar nemzetségnek van joga dönteni a politikai berendezkedésről, s ehhez nem kell semmilyen pártoktól vagy hivataloktól engedélyt kérni. 1956-ban pár óra alatt, szőröstül-bőröstül eltörölték a zsidóávós rendszert. Kép: államformánk