2009. december 13., vasárnap

DECEMBER 13 – HELYZET VAN


1989 -2009
HÚSZ ÉV MÉRLEGE

SZOCIALIZMUSBÓL SZOCIALIZMUSBA
DIKTATÚRÁBÓL DIKTATÚRÁBA
Az alábbiakat inkább a gyenge felfogásúaknak írjuk, valljuk be, igen sokan vannak ők is. Olvasnak, olvasnak, mégsem értik amit olvastak. 1989-ben a cucilista párt bevallotta, hogy csődbe vitte az országot és nem tudják megjavítani. Mindezt jegyzőkönybe is vették, bárki elolvashatja. Ám a felelősségrevonás elmaradt, helyette azt mondták, hogy „nem szabad vérnek folynia” az átalakulás során. Azt nem mondták, hogy a vér az ezután fog jönnni és azóta is szépen folyik a magyar vér. Most már naponta vannak gyilkosságok, van amikor több is. Nagy a fejlődés! Húsz éve is cucilista párt volt hatalmon, most is.

EZ VAN
Mutatja a tévé, hogy Sorost beperelte az OTP, mert rontotta az üzeltét csalásokkal. Erre mutatják a tárgyalás végén az utcai műforradalmárt, aki magából kikelve kifakadt, hogy „ez diktatúra”. Ő erre még csak most jött rá? Nevét csak azért nem írjuk, mert jelentéktelen figura. Advent második vasárnapján reggel a rabbi üzenget a rádióban. Már föl sem tünik senkinek. Főként a zsidóbérenc műmagyaroknak nem, akik telefirkálják a honlapokat és ötpercenkét tartanak „nemzeti” előadásokat. Később még visszatérünk ezekre a patkányokra. Látjuk, hogy a válság ellenére elég nagy a vásárlási láz. Fogynak a százezer fölötti plazmatévék is, a drága italok, hiszen van ok az ünneplésre. Ugyanezek 1 Ft-ot sem hajlandók adni magyar lapokra, nemzeti könyvkiadásra és terjesztésre. A csaló alapítványoknak viszont nem sajnálják a pénzt.

TÜNTETTEK A CSÓTÁNYOK
Mondják a hírekben, hogy Koppenhágában a Klíma-Csúcson hazai bandák is tüntettek. Csak azt nem tették hozzá, hogy ezek mind zsidó szervezetek aktivistái voltak: Greenpeace, Védegylet (Sólyom László alapszervezete), Lehet Más a Politika párt.

KÜLFÖLDI HÍRECSKÉK
Tegnap este felröppentették a hírt a tv teletext oldalán, hogy n1h1 oltás után megbénult egy 29 éves férfi és lélegeztetőgépen tartják. Nem volt semmi ismert krónikus baja. Viszont mára eltüntették a hírt, nehogy hisztériát keltsen és nyakukon maradjon a legyártott drága macskahúgy szérum, Svédországban.

OROSZ MEDVE
Hogy a magyar jobboldal kacérkodik az orosz medvével? Nincs benne semmi különös, mert az oroszok egyelőre más politikát mutatnak, mint az elzsidósodott nyugat. Ha visszatekintünk egy kicsit a magyar múltba, a világháború idejére, akkor pl. Marschalkó Lajos megírta valamelyik könyvében, hogy a Vörös Hadsereg közeledtével hirtelen apadni kezdett a Nyilas Párt taglétszáma és megjelentek az akkor még illegális kommunista pártban. (tudósítónktól)

KISGAZADÁK ÉS PARASZTPÁRTIAK
1945-ben amikor a Vörös Horda betört hozzánk egyből csodás átalulások következtek be, szinte abban az órában. Nagyon durva leegyszerűsítéssel a magyarok háromféle magatartást és álláspontot találtak ki maguknak, a túlélésük érdekében. Az első csoport, amelyik addig Horthy hivatalaiban, hadseregében szolgált vagy nagybirtokosok és hasonlók voltak, azok igyekeztek nyugatra menekülni a bosszú elől. Ezek java aztán kintrekedt nyugaton. A magyar többség igyekezett magát távoltartani a pártpolitikától – akárcsak most is – és próbálták meghúzni magukat, de a bosszú őket nem kerülte el. Volt egy jelentős réteg, aki addig kisgazadák, szocdemek, parasztpártiak, népi írók hívei voltak, beleértve az egyházakhoz kötődőeket is, ezek viszont azonnal fölfedezték magukban, hogy ők mindig is kommunista meggyőződésűek voltak, csak addig ezt leplezték. Ezek aztán a kommunista zsidóbanda legnagyobb fenéknyalói lettek és ezek miatt sikerült Róth Manó bandájának a magyarellenes terrort azonnal bevezetni. Erről a jelenségről több könyv is szólt, de a mai agymosott értelmiség erről a témáról hallani sem akar.

OLVASÓI VÉLEMÉNY
Annak idején PROLETÁRDIKTATÚRA volt, most meg ZSIDÓDIKTATÚRA van.