2010. február 2., kedd

FEBRUÁR 2 – VÉRBÍRÓSÁG ÜZEMEL

TOROCZKAI FÖLMENTVE
BUDAHÁZY BÜNTETVE
A tévészékház ostroma előtt Toroczkai László kihangosítva szólította fel az embereket, hogy vonuljanak a Kossuth térről a Szabadság térre, ez azonban a bíróság szerint nem minősül szervezésnek. A bíróság ugyanakkor azt is kimondta, hogy károkozás történt, ám azokért az elkövetők tartoznak felelősséggel. (…) Ötszázezer forint pénzbüntetésre ítélték Budaházy Györgyöt a budapesti Szabadság téri szovjet emlékmű "megrongálása" miatt indult büntetőperben kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. (MTI,részlet) Az itélet nem jogerős!

KETTŐSMÉRCE A CIONBÍRÓSÁGON
A vérbíróság megint a hatalom elvárásai szerint döntött. Úgy látszik Toroczkai sérthetetlen, védett személy. Milyen érdekes. 2006 szeptemberében Toroczkai a tömegek élére állt és a TV elé vezette őket, ez nem volt bűncselekmény. Torockainak nem kellett megszöknie és bujdokolnia emiatt félelmében. Toroczkainak valakik „biztonságot” garantáltak. Ugyanott a téren Budaházy György beszélt a tömeghez, az már bűncselekmény volt, mert a rendőrség azonnal üldözte, el kellett menekülnie és bujdokolnia hónapokig. A vérbíró úgy látszik nem tudott különbséget tenni nemzeti emlékmű és idegen, magyargyalázó emlékmű között. Budaházyt nem büntetni, hanem kitüntetni kellett volna, hogy legalább megpróbálták a címert leverni (képen). Ha ledöntötték volna azt a zsidó szemetet, akkor most per sem lett volna. A szovjet emlékművet csak a pesti zsidók védik. Toroczkai miért nem az emlékmű ellen vezényelte a tömeget?
MORVAI KIJELENTÉSE
Arra a kérdésre, hogy pártolná-e, ha Budaházy a Jobbik listájára felkerülne, azt mondta: „Én bármit pártolnék, amit ő szeretne, mert azt gondolom, hogy egy remek szabadságharcosról van szó. Egy elnyomott nemzet életében egy ilyen ember, mint Budaházy, egy kincs és bármilyen formában venne ő részt a továbbiakban a közügyek intézésében, a politizálásban és a magyar nemzet vezetésében, az a magyar nemzetnek jót tenne.”(Híradó)