2010. április 10., szombat

ÁPRILIS 10 – GYANÚS HÍREK

GYANÚS JELENSÉGEK
A fővárosban kordonokkal készülnek a voksolásra: az Önkormányzati Minisztériumnál egy teljes utcát lezárnak, mert az épületben működik az Országos Választási Bizottság és az Országos Választási Központ is. A voksolások előzetes eredményét este 10 óra körül jelentik majd be. (hirtv,részlet)
ÍGY MEGY A HÍRCSALÁS NÁLUNK
Az MTI hírét ma 16.20-kor tette fel a Hírszerző, miszerint: „A rendőrség tájékoztatása szerint péntek este egy férfi jelentkezett a rendőrség központi segélyhívó számán, és bejelentette: kézigránát fog robbanni a Parlament épülete előtt. Hívását az este folyamán négy alkalommal megismételte egy nyilvános telefonfülkéből. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei és a BRFK munkatársai a helyszínen megállapították: a fenyegetés alaptalan volt. A BRFK szombati közlése szerint a Kossuth téri metrókijáratnál pénteken 23 óra 26 perckor elfogták a 46 éves férfit, akinek a ruházata, személyleírása megegyezett azzal, amit a térfigyelő kamerák a fenyegető hívásakor rögzítettek. A férfit őrizetbe vették. „
Megnéztük a rendőrség szerencsétlen és kacifántos honlapját, de ott nem találni ezt a hírt. Így megy ez a 20 éves patkányköztársaságban. Tegnap éjjel történik egy mű-provokáció és erről egyetlen napi hírben sem számoltak be. Láthatjuk, hogy az állítólagos provokátorról mindent elmondanak, csak éppen a nevét nem. Hát persze, hiszen akkor kiderülne, hogy egy rendőrségi provokációról volt szó. Ez is olyan ügy mint a 2007-es, hiszen azóta sem tudjuk hogy ki lőtt rá géppisztollyal a Teve utcai rendőrpalotára? Még egy nagyon fontos hazugságra hívnánk föl a figyelmet, ami a választási csalások témájába tartozik. Az első hírekben még azt állították, hogy holnap este 11-kor már tudhatók lesznek a választási eredmények. Most meg már 10 órát jeleznek. Csak emlékeztetőül közöljük, hogy 2002-ben, amikor Lukud Viktor egymillió embert csalt ki a Kossuth-térre, akkor elvesztették a választást és ezt a választás napján este 9-kor Pokorni Zoltán nyögte be élő rádióadásban.. Már akkor lehetett tudni, hogy zsidó forgatókönyvről volt szó. "El kellett veszíteniük a választást" - így döntöttek cion bölcsei. Most a fordítottját akarják kierőszakolni. Az is érdekes jelenség – bizonyára az OVB is kapott ilyen SMS-eket , hogy a kommunista Civil Mozgalom ma is küldözgeti az SMS-eket az embereknek. Honnan vették a számokat azoknál, akik ezt a szolgáltatónál letiltották?